Денков си отива след три месеца. Тази тема е приключена.

...
Денков си отива след три месеца. Тази тема е приключена.
Коментари Харесай

Пеевски към Денков: Батковците от ПП те пазят, но след три месеца си отиваш

" Денков си отива след три месеца. Тази тематика е завършена. Виждаме, че батковците му го пазят от Политическа партия - Кирил Петков и Асен Василев. Нека почтено заемат премиерското място те. Това съобщи ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски, съобщи кореспондент на " Фокус " .

" Защо са го пратили това момченце да си играе в този кабинет. То немирно и с играчките не знае какво да прави. Той не знае по какъв начин да ръководи ", запита Пеевски.

По думите му министър председателят се е провалил, тъй като не е съумял да помогне на бедстващите хора от снеговалежите.

" Оценката я дадоха хората - вие смятате ли, че той се справил? Държавата сняг, няма електричество - цялостен неуспех ", разяснява още той.

Председателят на парламентарната група на Движение за права и свободи съобщи, че се интересува само от мнението на хората и напомни, че на локалните избори Движение за права и свободи е втора политическа мощ, а ПП-ДБ - четвърта.

" На предишните избори хората дадоха ясна оценка, че Движение за права и свободи е втора партия в страната. На това обединяване, Политическа партия и останалите партии, дадоха четвърто място ", сподели още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР