Денков: СЕМ да се справи с дезинформацията, хибридните атаки и

...
Денков: СЕМ да се справи с дезинформацията, хибридните атаки и
Коментари Харесай

Читатели на Гласове: Печатът и другите средства за масова информация са свободни и не подлежат на цензура, казва Конституцията

Денков: Съвет за електронни медии да се оправи с дезинформацията, хибридните офанзиви и наспазването на етични правила. СЕМ отхвърли рецензиите на Денков като неприемливи. Пролет Велкова не поддържа позицията. " Този човек за какво се оплаква толкоз доста от Съвет за електронни медии? Нали неговите другари от Съединени американски щати, ч/з Мертен им подариха 900 000 $ за битка с/у руската/китайската дезинформация и основаване на нови медии у нас под опеката на Съединени американски щати! За нравственос е безсрамно да приказва тъкмо той, а и другите ''добри сили'', както сами се посочват. Добре са усвоили уроците на Гьобелс - истината е единствено една, а тя е ''нашата истина''. Връщаме се май и във времената на Светата инквизиция и Великия инквизитор?! ": безкомпромисният народен разбор в рубриката ни " Вашите гласове ". Ако коментарът ви не е измежду тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е заличен, формулирайте го по различен метод и запазете положителния звук! Публикуваме мненията на нашите анонимни читатели без редакторска интервенция.

 

Какво желаете от българите с тази дезинформация да постигнете?!

Българите да спрем да мислим ли?! Това академично ли е, научно ли към този момент ще се принуждават хората да СПРАТ да мислят независимо на база събрана информация от МНОГО ИЗТОЧНИЦИ?.... И ще налагате на хората да мислят и вземат решения, съгласно информацията от ЕДИН ИЗТОЧНИК? Откъде-накъде такава принуда и субективизъм в мисленето, налагате на българите, бе, господин учен?!

 

colibri

Този човек за какво се оплаква толкоз доста от Съвет за електронни медии? Нали неговите другари от Съединени американски щати, ч/з Мертен им подариха 900 000 $ за битка с/у руската/китайската дезинформация и основаване на нови медии у нас под опеката на Съединени американски щати! За нравственос е безсрамно да приказва тъкмо той, а и другите ''добри сили'', както сами се посочват. Добре са усвоили уроците на Гьобелс - истината е единствено една, а тя е ''нашата истина''. Връщаме се май и във времената на Светата инквизиция и Великия инквизитор?!

 

кирчо

Значи Съвет за електронни медии би трябвало да забрани изявления на всевъзможни знайни и незнайни НПО-та, както и на държавни подлоги.

 

" На лъжата краката са къси "

Борба с дезинформацията да се чете,борба с истината и информацията.

 

БПФ

КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ: Чл. 39. (1) Всеки има право да показва мнение и да го популяризира посредством слово - документално или устно, посредством тон, изображение или по различен метод. (2) Това право не може да се употребява за накърняване на правата и положителното име на другиго и за приканване към насилствена смяна на конституционно открития ред, към осъществяване на закононарушения, към разпалване на омраза или към принуждение над личността. Чл. 40. (1) Печатът и другите средства за всеобща информация са свободни и не подлежат на цензура. (2) Спирането и конфискацията на печатно издание или на различен притежател на информация се позволяват единствено въз основа на акт на правосъдната власт, когато се накърняват положителните нрави или се съдържат апели за насилствена смяна на конституционно открития ред, за осъществяване на закононарушение или за принуждение над личността. Ако в период от 24 часа не последва конфискация, прекъсването прекратява действието си. Чл. 41. (1) Всеки има право да търси, получава и популяризира информация. Осъществяването на това право не може да бъде ориентирано против правата и положителното име на другите жители, както и против националната сигурност, публичния ред, националното здраве и морала. (2) Гражданите имат право на информация от държавен орган или институция по въпроси, които съставляват за тях легален интерес, в случай че информацията не е държавна или друга предпазена от закона загадка или не визира непознати права.

 

БРЮКСЕЛ, 04.08.2023 11:45 (БТА)

"...Европейският съюз дефинира през днешния ден като неприемливо прекъсването на излъчването на френските медии " Франс 24 " и " Радио франс ентернасионал " в Нигер и остро осъди това " нарушаване на главните свободи ", съобщи Франс прес.... " Странно, не ли? Двоен критерий и двуличие.

 

> > >

Е, по този начин де! Само навлизането на американски бойни кораби е " положително нахлуване ", тъй като Съединени американски щати би трябвало да са на всички места и тъй като техните закони и ползи се простират на територията на цялото Земно кълбо, а пък ние сме единствено една послушна краварска колония! Те даже имат проекто-закон (от предходната седмица), съгласно който Черно море става изключителна тяхна зона на въздействие. Е, да, още веднъж си вършат сметки без кръчмаря, само че пък наподобява супер и е героично! Както се споделя - NICE, A?!... Карай, HAVE FUN! Скоро всичко ще се позволи по един или различен метод...

 

03.05.22 година Папа Франциск: " Лаят на НАТО пред вратата на Русия " може да е повода за войната в Украйна! И през днешния ден от ден на ден анализатори удостоверяват тезата на папата!

От енциклопедията:... Излаз на Черно море имат 6 ШЕСТ страни, с крайбрежна линия надлежно: България – 378 km; Грузия – 310 km; Румъния – 225 km; Русия – 800 km, включително Азовско море; Турция – 1329 km; Украйна – 2782 km, включително Азовско море......... Следователно Русия е в ПРАВОТО си да пуска военни кораби в морето, на което има ИЗЛАЗ! Какви кораби? Ами съгласно провокациите против сигурността си?!......... Трябва да си безумен с цел да тормозиш съседите си и да си мислиш, че няма да има реакция?! В нашето министерство чудесно знаят КОЙ ПРОВОКИРА РУСИЯ, че дори го чуха от ПАПАТА Франциск май 2022 година, че войната е предизвикана откакто " НАТО ОТИДЕ ДА ЛАЕ ПРЕД ПОРТИТЕ НА РУСИЯ "!.... Всеки притежател ще си отбрани парцела от зли кучета, които първом храни с цел да се махнат, след това като не се махат ги гони с тоягата, и като нахалстват взима пушката. Това е. Каквото провокирало, това получило!

 

Блеки Ричмор

Съединени американски щати и Руската империя са се разбрали да си мерят ракетите на терена на Европа. Лошото е, че Европейски Съюз няма водач със визия най-малко за 50 години напред. Китайците имат теория и не бързат, руснаците не бързат за на никое място. Накрая го отнася Европа както постоянно.

 

Спиноза

Е, в този момент става кристално ясно, Европейсият съюз не е нищо повече от една колония на Съединени американски щати! Съсипаха стопанската система на Германия, в този момент скапват тази на Франция, и ни пращат на война с Русия!

 

Продължени на мой коментар 08 Авг 2023 17:41ч

Бях антикомунист и избягах от България. Получих политическо леговище в европейска страна и от този момент пребивавам на Запад. Това, че бях срещу Т. Живков и комунистите, не значи, че би трябвало да съм глупак и да не виждам до какво демократите докараха България и българите. Затова, тъпи тинейджъри, престанете с простащините за “комунета ”.

 

И аз, и аз

При бай Тошо бях млад, здрав, бъдещето пред мен, гаджета, купони… Сега пенсия, всичко те боли заран, бабата ти опъва нервите, внуците надалеч, пиеш една шепа медикаменти. И всичко те нервира.

 

въпрос

Случаен секс, брои ли се за " Интимна връзка "?

 

alienvv

добре де...ами в случай че два гея живеят дружно 60 дни и единия пребие другия, бития какво ще прави...за него има ли обособен закон или бития си е обичай и тн...а към другите двойки - бързайте с побоя, да е преди 60те дни...Иначе ДА - Браво на Вежди Рашидов и Браво на Дончева - от дребното останали естествени люде в коридорите...толкова жалки " политици " не сме имали вкупом...на друга нота: разделянето и разпадът на обществото стартира преди години в Америка и си има своята сатанинска цел.

 

Капитан Кук

Значи до 59-ия ден всеки може да реже някого с макетно ножче, а от 60-ия ден нататък е неразрешено? Имам чувството, че Народното събрание е филиал на Карлуково!

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР