Дениз Хайрула ронеше крокодилски сълзи във визитката си в Ергенът,

...
Дениз Хайрула ронеше крокодилски сълзи във визитката си в Ергенът,
Коментари Харесай

Злобата ѝ отива: Дениз Хайрула нападна секси психоложката, причината е безумна!

Дениз Хайрула ронеше крокодилски сълзи във визитката си в " Ергенът ", за миг много хора я съжалиха и за малко да ѝ повярват, че е откровено момиче. 

Първото усещане обаче бързо бе развалено от самата нея, откакто си сподели дребните рогца. Скрита зад нежна хубост, Дениз крие в себе си дяволита същина и едно почтено плисване я изкара отвън кожата ѝ.

Виж още: Спокойно! Имаме нова двойка на футболист и чалга певица и към този момент са ни любимци

Именно плисване с вода и малко " перчене " на дупе, както сама се изрази, отприщи скандал сред нея и секси психоложката Александра Гърдева. 

Двете мацки се хванаха за гърлата, откакто се спречкаха край басейна, до момента в който кифлееха пред камерите. " Аз имам доста по-яко дупе, само че не го демонстрирам по този начин ", отсече Хайрула и атакува Сашка. 

Виж още: Вибратори, следене на цикъл и възнаграждения: 7 обстоятелството за фотосите на " Ергенът "

Психоложката даде отпор, само че се разтрепери и призна, че е изпитала неприятни страсти от отровните стрели на злобната Дениз. " Не съм сюрпризирана, че Дениз и Габи са в коалиция. Двете са като две капки вода ", пишат гневни консуматори в нета.

Огънят се разгоря още повече, откакто Венета Костова се намеси по-късно в Instagram, с цел да даде уточнения към драмата сред Дениз и Александра.

Любителката на чистото узо сподели, че Дениз била помолила Александра няколко пъти да не я пръска с вода, само че психоложката траяла и споделила, че не ѝ пукало. " Скандалът го стартира Александра, а не Дениз, която я помоли да спре. Дениз е доста културна и възпитана персона, другарка ми е ", показа Венетка. Последва и мигновена реакция от Александра, която опроверга думите на Венета и сподели: " Това е цялостна неистина! "

На нас не ни остава нищо друго, с изключение на да чакаме идващите криндж епизоди, тъй като тези девойки са новите меме кралици на родния нет.

Изображение: https://www.instagram.com/denizhayrulanew/, https://www.instagram.com/aleksandra_gardeva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР