Дениз Хайрула, която е сред най-хитовите участнички в Ергенът, е

...
Дениз Хайрула, която е сред най-хитовите участнички в Ергенът, е
Коментари Харесай

Разкриха пикантни подробности за Дениз Хайрула, срамува се от родителите си

Дениз Хайрула, която е измежду най-хитовите участнички в " Ергенът ", е била изключена от учебно заведение, поради неизвинени отсъствия и неприятно държание. Това твърди нейна някогашна преподавателка, която разкрива, че плеймейтката била изключително проблематична ученичка и доста мъчно се вписвала в колектива. 

Тя разкрива, че Хайрула още от ученическите си години основала имидж на интригантка. Непрекъснато правила злословия сред съучениците си. Създавала напрежение в класа, закъснявала и постоянно била неподготвена за часовете. Това се трансформирало в причина Дениз да изхвърчи от столичното 23-то приблизително учебно заведение, където събирала разум и познания.

" Случвало се е да не посещава образователните занятия със седмици. Дружеше най-вече със слаби и проблематични възпитаници ", споделя учителката пред  " Уикенд ". Красавицата влизала в коалиция с тях, с цел да издевателства над съученички, само че тази нейна процедура бързо била прекратена и на Хайрула й се наложило да си потърси друго школо. " Дениз обичаше да насочва вниманието на своите съученици и преподаватели върху себе си, като се изкарваше жертва ", напомня си преподавателката.

Близки до скандалната дама издават, че с изключение на визията си, тя трансформирала и отношението към околните си. " Спря да разгласява фотоси с тях в обществените мрежи и изтри такива, които вероятно биха я злепоставили ", споделя нейна другарка.

" Дениз е от оскъдно работническо семейство, което не обича да демонстрира обществено. Тя се срами от майка си и татко си. Предпочита да показва подправен разкош в обществените мрежи, който мощно контрастира на родния й дом. Иска да си сътвори нов живот, евентуално затова обича да приказва постоянно за връзката си с Христо Сираков и да драматизира за тази загуба ", споделя девойката.

Не е загадка, че Дениз Хайрула е измежду най-известните плеймейтки у нас. Тя обича да акцентира, че учи компетентност " Психология " в Нов Български университет, само че какво се случва с образованието й, което непрестанно обявява, не излиза наяве. Брюнетката нашумя най-много около връзката си с към този момент починалия мераклия Христо Сираков. Неотдавна двамата бяха измежду едни от най-обсъжданите всемирски двойки и даже стигнаха до годеж. Не след дълго обаче последва разлъка, която не бе изненадваща поради имиджа на починалия плейбой. Въпреки забежките и изневерите от страна на надалеч по-възрастния от нея женкар, Дениз не се поколеба да обявява връзката им и се възползва оптимално от името на своя възрастен настойник, с цел да набира известност. Опита да мине с този пиар трик и в " Ергенът ". 

Закачките там пък станаха все по-сериозни и чести, а това разсъни въпроса коя от девойките всъщоност ще завоюва формата и сърцето на фитнес гуруто Виктор Стоянов. Както към този момент стана ясно в обществените мрежи, Дениз се познава с някои от участничките още отпреди шоуто. Според клюки пък, точно тя е тази, която ще стигне най-далеч в " Ергенът ".

За това загатна и Виктория Капитанова в своя профил в Инстаграм. Все още не е ясно обаче дали Дениз печели хитовото риалити. Единственото, което изкусителката издава, е това, че на този стадий не желае да се омъжва за никого, а коментарът, че ергенът Виктор не наподобява като мъж, който би могъл за покрие прищевките й подсказва, че надали би се задържала с човек като него. Тя неколкократно загатна, че външния тип не е най-важното в един мъж, което подсказва, че за Дениз по-съществено е материалното измерение на любовта. Загадка остава и това дали сега брюнетката е обвързана, въпреки косвено да издава онлайн в отговорите си, че в никакъв случай не е сама.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР