Дениз Хайрула и Дзами се изправиха един срещу друг, за

...
Дениз Хайрула и Дзами се изправиха един срещу друг, за
Коментари Харесай

Дзами и Дениз Хайрула: Трябва ли подаръците за Коледа да са скъпи

Дениз Хайрула и Дзами се изправиха един против различен, с цел да ни изясят тематиката по отношение на подаръците! Трябва ли коледните изненади, които вършим да бъдат скъпи или е задоволително да бъдат поднесени от сърце? Гледайте и ще разберете!

Кой е най-смисленият подарък, който сте получавали?

Дзами: Май четка за зъби!

Дениз: О и аз! Имах рожден ден лятото. Попитаха ме какво желая и аз им споделих да бъде нещо, от което нуждая се. Приятелката ми ми подари четка за зъби, тъй като моята се беше развалила.

Кой е най-скъпият подарък, който сте получавали?

Дениз: Аз съм непретенциозно момче. Подаръкът беше кола, само че не доста скъпа.

Дзами: Не знам какво да кажа. Жените също подаряват скъпи дарове. Скъп е, само че ще си остане за мен.

Дениз: Когато съм влюбена и когато обичам някого, непрекъснато си мисля какво да му подаря. Когато ми каже от какво има потребност, аз стартирам да диря от къде да му купя и да го изненадам. Последно подарих торта за рожден ден, както и декорация. Направих огромна изненада.

Трябва ли да се подаряват скъпи дарове?

Дзами: Ако имаш опция, да!

Какво желаете да получите за Коледа?

Дениз: Аз отново нуждая се от кола. Сега има една кола, която би трябвало да връщам, хаха.

Дзами: Никога не съм правил подарък, който да си взема назад! Подарих кола, само че не съм си я желал. С дамата към този момент не сме дружно. Случвало ми се е да ми връщат подарък, само че не мога да се сетя какво беше. Имал съм единствено една дълга връзка от 9 години и когато се разделихме тя ми върна нещо.

Дайте няколко хрумвания за дарове.

Дениз: Аз обичам използваеми дарове, които да са практични Не обичам сувенири, тъй като са непотребни. Изберете нещо, което дамата желае. Страхотен подарък е и този под формата на преживявания, само че би трябвало да дава отговор на ползите на индивида.

Дзами: Съгласен съм с това да подариш нещо практично и от което някой има потребност. При мъжете има фундаментален проблем при мъжете - мъчно ни е еда си купуваме облекла и други битови неща. Много е готино дамата до мен да знае от какво нуждая се и да ми подари нещо от тези неща.

На кого ще купите дарове тази година?

Дениз: Аз ще взема на моето семейство, на част от приятелките ми на още няколко индивида, може би. Дзами, ти ще ми вземеш ли?

Дзами: Аз ще подаря на тези хора, които ми подарят на мен.

Има ли значение какви са подаръците в другите стадии на връзката?

Дениз: За мен няма значение. Аз не съм правила доста скъпи дарове. Често са по-сантиментални. Случва се да влизам в магази и да виждам и мтжките неща, с цел да нму взема нещо. Правила съм сантиментални дарове, само че при дамите е по-различно.

Дзами: Вие очаквате сантименталните жестове от нас, само че те се типични за вас. В началото на връзката никой не прави дарове, което е вярно. Сантименталните, дребни дарове са ок. Тези, които вършат еднотипни дарове ги подаряват се цел. Не съм правил подарък, с цел да спи някоя жена с мен. Най-готиното е да покажеш, че познаваш индивида и да усети той вниманието ти. Ние даже внимаваме повече от вас дамите.

Какви сантиментални жестове сте правили?

Дениз: Аз се сетих за 3 неща. Бях написала " обичам те ” с рози, със свещи - тривиално, само че доста готино.

Дзами: Аз, в случай че видя такова нещо, ще избягам. Напомня ми за вещерски обред.

Дениз: Подарявала съм преспапие със фотоси и снежинки. Н наех какво друго, индивидът си имаше всичко и взех решение да е нещо сантиментално.

Дзами: Влизал съм подготвен с панделка. Мъжете ги разбираме нещата - сваляш панделката и започваш!

Каква е ролята на дамата и каква е ролята на мъжа?

Дзами: Аз нямам нищо срещу да свърша цялата домакинска работа и го върша. Единствено не обичам да сготвям. Трябва да има баланс.

Дениз: Бих се научила да сготвям, поради мъж. Много обичам да мия чинии - успокоява ме.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР