Дениз Хайрула харесва мъже, които могат да ѝ предложат стабилност,

...
Дениз Хайрула харесва мъже, които могат да ѝ предложат стабилност,
Коментари Харесай

Дениз Хайрула отсече: "Мисля, че Галин е на... другия бряг"

Дениз Хайрула харесва мъже, които могат да ѝ предложат непоклатимост, обич и положително отношение. Не се вълнва толкоз от визията, а това го е потвърдила във времето.

Мацката взе участие в " Ергенът ", където сподели, че в случай че един мъж няма шкембе, то той е или безпаричен, или болен. " Кое от двете си ти? ", попита Дениз непосредствено Виктор, който бе обезпокоен. Типично за него, само че точно поради това не съумя да завоюва сърцето на Хайрула. Е, тя неговото също, само че това е друга тематика.

Виж още: Луксът ги успокоява: Тарифите на едни от най-известните българки и къде може да ги откриете 

 

Пред камерата на Vbox7 Дениз показа, че има някои известни БГ мъже, с които би ходила, само че се оказва, че Галин не е след тях. Плеймейтката избра Ицо Хазарта в този дуел. " Мисля, че Галин е на другия бряг ", отсече шеговито Дениз. 

Григор Димитров също няма да впечатли Дениз, тъй като тя го намира за " малко мекушав ". Е, да го каже това в очите на Лолита Османова! Захари Бахаров обаче е към този момент висока класа мъж, който несъмнено би паснал на Дениз, както самата тя счита. Актьорът обаче е женен, има деца и сме чували, че е от мъжете, които не изневеряват на половинките си. Съжаляваме Дениз, само че тук ще си сотанеш единствено с фантазиите за освен това.

 

Изображение: https://www.instagram.com/denizhayrulafenix/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР