Дениз Хайрула е на лятна ваканция в Истанбул и изглежда

...
Дениз Хайрула е на лятна ваканция в Истанбул и изглежда
Коментари Харесай

Връщане към корените: Дениз Хайрула показа секси аутфит в Истанбул, посети топ ресторант

Дениз Хайрула е на лятна почивка в Истанбул и наподобява е взела цялостен куп със секси и скъпи тоалети. Риалити звездата от " Ергенът " постна няколко фотоси от разходката си из града на императори и султани, като една от спирките ѝ е била топ ресторант.

Плеймейтката е похапнала вкусно в ресторанта на фамозния в нета Salt Bae, чието същинско име е Нусрет Гьокче. От опит знаем, че в този ресторант ще си хапнете освен доста вкусно, само че и ще се насладите на чудесна атмосфера. Цените не са прекомерно повишени, само че се пригответе, тъй като в заведението би трябвало да опитате повече от локалните деликатеси.

Виж още: Безкрайни крайници и доста силикон: Цвети Петрова се преобрази, инфлуенсърката не наподобява на себе си 

За ресторанта Дениз е избрала светла рокля вид сако, както и не доста високи токчета. Надяваме се, че ергенката не е обикаляла града с тези обувки, само че и едва ли е употребила градския превоз, с цел да се придвижва. 

Истанбулското премеждие на Дениз продължава от няколко дни, само че хубавицата е много спестовна за момента. Не демонстрира прекалено много от разходките си, както и с кого е в красивия град. Все отново Хайрула е съумяла да се срещне със своя близка другарка, която назовава " сестра от друга майка ".

Виж още: Признание! Кристиан Костов даде отговор на един от най-задаваните въпроси

Истанбул не е скъпа дестинация, само че ви трябват най-малко едно 1000 лева (за един човек), обърнати в лири, с цел да сте сигурни, че ще ви стигнат за всичко. Вероятно ще ви останат пари, само че е по-сигурно по този начин, настояват травъл специалисти. Дениз постоянно си разрешава пътешествия, само че пред камерата ни тя разкри, че мечтае да си купи лично жилище. Ние я съветваме да стартира да икономисва повече, в случай че желае да сбъдне тази своя фантазия.

Изображение: https://www.instagram.com/denizhayrulafenix/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР