Денивелацията е повече от очебийна - цели 20 сантиметра под

...
Денивелацията е повече от очебийна - цели 20 сантиметра под
Коментари Харесай

Варненец във Фейсбук: Кмете, спиш ли? Второ строително безумие! Шишковата градинка тръгна към морето!

Денивелацията е повече от очебийна - цели 20 сантиметра под равнището на предходния тротоар, а при проливни дъждове улицата се трансформира в плавателен канал. Водата ще отиде непосредствено в основите на кооперацията.

Валери Станков, Facebook

КМЕТЕ, СПИШ ЛИ?

ШИШКОВАТА ГРАДИНКА ТРЪГНА КЪМ МОРЕТО!

Второ строително безумство във Варна след неповторимо наклоненото кръгово кръстовище на бул. " Цар Освободител "! Любимата на варненци Шишкова градинка безусловно се наклони под ъгъл от 25 градуса и " потегли " към морето.

Стотици варненци от нощес и през днешния ден се дивят на следващата строителна изцепка - под мъдрото управление на трима строителни инженери нареждачи на тротоарни павета дадоха подобен неповторим надолнище на тротоара пред магазин " Оптика " в блок № 16 на ул. " Михаил Колони ", че при първия пролетен дъжд основите на блока ще подгизнат във вода, а мазите ще се изпълнят.

На моя въпрос дали това може да бъде поправено, да вземем за пример - с изсипване на още пясък за основа на паветата, техническият началник на обекта ми отговори:

- Е, ти ся кво искаш? Да го скапваме ли? Нямам желание да заплащам два пъти за тази работа?

На стената на блока ясно се вижда черната линия, останала от предходния тротоар. А денивелацията е повече от очебийна - цели 20 сантиметра под равнището на предходния тротоар.

Не знам другаде по света някой да реди тротоари с надолнище наляво или надясно. Но е безпощадно ясно, че бързането да се " усвоят " едни европейски пари ще води във Варна до нови строителни безумия.

Кмете, спиш ли?



19 април 2019 г. 
гр. Варна, 15, 15 ч. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР