Деница Сачева публикува 9 причини, които според правят изказванията на

...
Деница Сачева публикува 9 причини, които според правят изказванията на
Коментари Харесай

Деница Сачева: Болни фантазии, болшевизъм, злоупотреба с властта и липса на елементарна човешка етика

Деница Сачева разгласява 9 аргументи, които съгласно вършат изявленията на Кирил Петков и Асен Василев скандални и обидни.

" Болни мечти, болшевизъм, корист с властта за персонални цели, липса на обикновена човешка нравственос. Нищо от това, което чух в записите не е обикновено. А не дребна част от разказаното в него е и неистина.

Казаното от Кирил и Асен е скандално и обидно за:

1. Жените. Представени като плачливи и нерешителни. За партия, която в никакъв случай на основни позиции не номинира дами, евентуално това е естествен стандарт. Но за дамите от ГЕРБ – не са познали.

2. Демократична България. Представени като интелектуални маргинали, към които Политическа партия нямало смисъл да се причисляват, тъй като като гледали залата и те им се виждали малко, а пък левите повече. Затова решили да намигат към гласоподавателите с леви убеждения.

3. Румен Радев. Представен като човек, който прави но – бала с изборите. И освен. Цялата машина работила за тях. За какво приказват в действителност Кирил и Асен?

4. Държавната администрация и хората, работещи в районните структури из цялата страна. Хиляди хора трябвало да бъдат уволнени до крайник. Дори и нелегално. Заиграването с лявото очевидно е отишло чак до болшевизъм. Няма хора - няма проблем. Между другото, в случай че кастингът на новите шефове на организации ще е като този с напусналите Има Такъв Народ - хайде, няма потребност!

5. Министерство на вътрешните работи. Представено като инструмент за правене на избори. Трябва да вършим локални избори с наше Министерство на вътрешните работи, споделя Асен Василев.

6. Посолствата. Които и да са те. Представени като подмолни играчи и определящи шефовете на служби у нас.

7. Европейски водачи. Представени като хора, които са подготвени да нарушават разпоредбите. Не поради какво да е. Заради Кирил и Асен. Това дори Стивън Кинг не може да си го измисли.

8. Националният съвет на Продължаваме Промяната. Поставени в ролята на фенове и слушатели на един извънредно некадърен самоинициативен спектакъл, в който фантазиите, подхранват илюзиите и вместо да ухае на ярко бъдеще, вони на вкиснато.

9. Избирателите на Политическа партия. Защото те въобще не попадат в този диалог. Нито какво желаят те, нито защо се борят. Те са просто хората, които са обезпечили терен за шашми. Нищо повече. И тъжно, и срамно, само че факт.

Няма повече място за приемливост и взаимни отстъпки.

Да, България е на кръстопът. Раздирана от хибридни офанзиви и злокобни опити за смяна на геополитическия ни избор.

Да, има нежно съгласие за правосъдна промяна и промени в Конституцията.

Да, на ръба сме да изпаднем от бъдещето на Европа и света.

Да, далновидното решение през днешния ден е да има постоянно държавно управление. Но, устойчиво постоянно държавно управление. Стабилното постоянно държавно управление изисква ясно отчитане на вота на хората - първата и втората политическа мощ би трябвало да споделят отговорността на ръководството.

Политическите водачи нямат място в предстоящ кабинет.

Дълголетието в политиката и в историята се обезпечава със смели решения.

Ала-балата е най-краткия път към презрението.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР