Денислава Велкова от Игри на волята буквално стана звезда за

...
Денислава Велкова от Игри на волята буквално стана звезда за
Коментари Харесай

Изтърваха стори: Разбра се с кой е Денислава от Игри на волята

Денислава Велкова от " Игри на волята " безусловно стана звезда за един ден.

Не тъкмо с представянето си в риалити формата, а след серия от изявления за персоналния й живот.

По-рано тя пусна фотография като младоженка, което провокира неспокойствие у почитателите й дали не е намерила сродна душа.

" Изпращам най - незабравимото си и приключенско лято с една огромна усмивка. ", написа Денислава и под поста й се изсипа лавина от мнения да каже най-после с той тъкмо е, с цел да не се чудят феновете.

Денислава несъмнено е най-атрактивната участничка от 5-и сезон на " Игри на волята ". Красивата русокоска бързо завоюва благосклонностите на феновете, а евентуално и на мъжката част от състезателите в шоуто, тъй като от началото на сезона до момента името ѝ беше свързвано с няколко мачовци, измежду които Мастагарков и Мартин Елвиса. В последните няколко епизода се виждат искри и сред нея и Михаил, написа woman.bg. 

От друга страна наподобява, че Денислава си има фаворит, само че няма право да издаде името му преди формалното лъчение на финала на шоуто. Дъщерята на Краси Дунев, Никол, обаче май я издаде с едно напълно почтено стори в Инстаграм. 



Никол, която прекара цялото си присъединяване в " Игрите " на Чистилището, показа фотография, на която се вижда, че пътува в колата на Рълев, който е на шофьорското място, а Денислава е до него и двамата като че ли се държат за ръце. Сторито беше бързо, бързо отстранено, което още повече ускорява любознанието на феновете. И може би удостоверява подозрението, че Дени и Рълев са двойката, чиято обич е пламнала на Арената. 
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР