Денислава, най-добре класиралата се жена в сезон 5 на “Игри

...
Денислава, най-добре класиралата се жена в сезон 5 на “Игри
Коментари Харесай

Денислава, Елвиса и Роксана коментират участниците в “Един за друг” в нов подкаст 

Денислава, най-добре класиралата се жена в сезон 5 на “Игри на волята ”, ще бъде водеща на формалния подкаст на “Един за различен ”, който ще носи името “Един без различен ”. Тя е взела участие и в сезон 2 на най-позитивното любовно риалити, където отпада на крачка от финала. Първите два епизода на подкаста “Един без различен ” ще се излъчат незабавно след премиерата на любовното риалити на 14 и 15 февруари. 

Първите посетители в подкаста са добре познатите и обичани от феновете на “Един за различен ” - Криси и Арти от сезон 4. Те ще опишат за първите си  усещания от новите двойки. Вторият епизод на “Един без различен ” ще събере Мартин Николов - Елвиса и Денислава в едно студио за първи път след “Игри на волята ”, макар несъгласията посред им след края на формата. В коментарния епизод ще взе участие още певицата Роксана, която безпогрешно ще даде своята оценка за новите участници в любовното риалити. 

В “Един без различен ” двойките от сезон 5 ще се явят на изправителен при Денислава, която ще ревизира какво са научили от присъединяване си във формата. Те ще дадат първото си онлайн изявление в подкаста, а поредицата ще се излъчва в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube незабавно след края на всеки епизод на “Един за различен ” в ефира.  

„ Развълнувах се, когато разбрах за опцията аз да повеждам подкаста на “Един за различен ”. Върна ми най-хубавите мемоари, а с участниците ще се потопя още веднъж в предаването. Ще мога да го изживея за повторно. Участието ми в любовното риалити беше като урок – за мен и за приятеля ми, с който влязохме. С него и до ден сегашен сме в положителни взаимоотношения, макар че се разделихме. Дори и двойки, които имат проблеми е добре да преминат през формата, тъй като научават дали могат да бъдат един за различен или са по-добре един без различен “, описа Денислава при гостуването си в “Събуди се ” по NOVA. 

Премиерните епизоди на “Един за различен ” ще завладеят ефира на 14 и 15 февруари от 20:00 часа по NOVA. След това, петият сезон на най-романтичното риалити ще продължи да се излъчва от петък до неделя в 20:00 ч. Най-позитивното предаване ще провокира силата на взаимоотношенията на 13 двойки, които ще изпитат връзката си в гонене на успеха и премия, която може да доближи до 100 000 лева. 

Гледайте епизодите на подкаста “Един без различен ” в, и. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР