Денислав е интроверт и болезнено срамежлив. Той е лесно податлив,

...
Денислав е интроверт и болезнено срамежлив. Той е лесно податлив,
Коментари Харесай

Експерти за Денислав от клипа в мола: Има разстройство от ранна детска възраст, а не болест

„ Денислав е интроверт и мъчително свенлив. Той е елементарно предразположен, нерешителен, с ниско самочувствие и снижени благоприятни условия за повсеместен самоконтрол. При него има данни за предоверяване и неспособност за справяне в избрана среда. Притежава цялостна незрялост. Тези особености са присъщи за неговото всекидневие. При него няма аналитична активност, която да планува следствията. Нужно е някой да го насочва. Има недостиг на волята. ” Това са част от заключенията на комплексната правосъдно психиатрична и психична експертиза на Денислав Делчев, който беше разхождан като куче в мол „ Пловдив ”.
Прочетете още
На въпрос страда ли от психологично заболяване, специалистите дадоха отговор: „ Те са разнообразни типове, в този смисъл не страда. Той има разстройство от ранна детска възраст, а не болест, която да се лекува ”. По думите им по отношение на него са употребявани всички вероятни техники за възстановяване на положението му още от ранна възраст. Имало е непрекъснато консултиране с психолози, работа с логопед и други. В случая, с помощта на интензивните грижи на околните, това закъснение е обезщетено и към този момент не е толкоз значително.

Експертизата беше призната, а делото през днешния ден против тримата инфлуенсъри продължи с разпит на двама очевидци – Елизабет, която живее в едно домакинство с Емили и Тихомир, и момиче работещо като касиер в ресторант в мола, която е станала очевидец на снимането на клипа.



Заради видеото, против Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданове – Емили Тротинетката и посоченият за техен съизвършител Стоян Карапанов е повдигнато обвиняване за безчинство с извънреден цинизъм. В него 18-годишният тогава Денислав Делчев лази вързан на каишка като куче, а тримата инфлуенсъри му подмятат разнообразни предмети и му дават команди, които да извършва.

Куката, Чеченеца и Емили от началото на процеса настояват, че Денислав самичък е желал да се снима в клипа и даже е платил на Стоян Карапанов 20 лв., с цел да взе участие и да стане прочут. В правосъдната зала Денислав отхвърли да е плащал на инфлуенсърите, с цел да взе участие във видеото, само че призна, че е дал пари за срещата с тях. По думите му 10 от тези 20 лв. Стоян Карапанов е дал на обвинените.

Скандалният клип обиколи интернет пространството откакто беше оповестен от Милен Стаматов – Готи и за броени часове събра хиляди реакции и гледания. Стаматов провежда и дарителска акция, с която да се помогне на Денислав, за който се твърдеше, че е със СОП. Парите трябваше да бъдат, с цел да се стартират правосъдни каузи против инфлуенсърите.

„ Един ден Тошо ни се обади, с цел да се снимаме всички дружно в Пловдив и да вършим занимателни клипове за тик ток. Разбрахме се да се забележим в мола. Тошо, Чеченеца, Стоян и Денислав ни чакаха пред мола. Първо пускахме лайв в тик ток. После заснехме клипа. Денислав беше безусловно склонен с това нещо и той държеше да се снима в клипа. Аз го снимах с телефона на Тодор и всичко беше актьорска игра. Първият път не се получи и се наложи да снимаме втори клип. Тихомир си смъкна колана и го постави на врата на Денислав, той си беше безусловно склонен. Вторият път самичък си го постави. После продължихме да си приказваме, а Денислав си потегли със Стоян. Денислав беше извънредно благополучен, че се среща с нас. Изглеждаше си обикновено момче, просто малко по-свит ”, описа Елизабет Зарева. Тя разяснява клипа като актьорска игра.

Другата свидетелка Елена Русинова сподели, че дефинира случилото се нелепа обстановка. „ Аз се питах къде са охраните, които би трябвало да поддържат реда ”, добави момичето. Въпреки неодобрението на дейностите на инфлуенсърите, тя описа, че всички присъстващи на място гледали с интерес.

По делото следва да бъде разпитан още един очевидец, който през днешния ден не се яви в правосъдната зала и ще бъде изслушан в идващото съвещание.

По искане на отбраната на обвинените ще бъдат призовани и оперативния управител на мола и охранителите, които са били на промяна във въпросната вечер. Адвокатите пожелаха и да се разкрие дарителската банкова сметка на бащата на Денислав, с цел да  се изясни по какъв начин са изразходвани средствата събрани в нея. По данни на обвинените в нея е имало 80 000 лв.. Искането обаче не беше почетено, защото не е предмет на актуалното произвеждане.

Следващото съвещание е планувано за 20 май.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР