Денис Горбунов е главен изпълнителен директор на TBI Buy, част

...
Денис Горбунов е главен изпълнителен директор на TBI Buy, част
Коментари Харесай

Денис Горбунов, TBI Buy: Част сме от бъдещето на пазаруването

Денис Горбунов е основен изпълнителен шеф на TBI Buy, част от TBI Bank. Компанията дава новаторска мобилна платформа, която цели да промени метода, по който пазарим и построяваме преданост към необятна мрежа от търговци и марки.

През 2016 той се причислява към TBI като Главен финансов шеф и след 5 години на тази позиция самоуверено поема ново предизвикателство, като става член на Управителния съвет и поема ръководството на TBI Buy.

Вижте какво съобщи той в изявление за екипа на Profit.bg:

Как си представяте бъдещето на извършването на покупки?

По-гъвкаво от всеки път. Физическите магазини ще интегрират необятен набор от интерактивни технологии, позволяващи засилени равнища на персонализация, които ще размият границата сред електронно и физическо извършване на покупки.

Споменавайки електронната търговия, тя ще бъде част от всеки аспект на онлайн живота на потребителите – ще участва в платформи, като Netflix, във видеоигри, виртуална действителност, обществени медии и други. По същия метод работи и нашата платформа TBI Buy – основава салдото сред онлайн и физическото извършване на покупки.

Лоялната стратегия дава новаторски механизми за струпване на бонус точки от необятна комерсиална мрежа, посредством една-единствена лоялна цифрова карта. Вярвам, че ние сме част точно от това бъдеще на извършването на покупки, в което технологията среща сегашното и го усъвършенства.

Друга прогноза, която мога да направя, е обвързвана с изкуствения разсъдък, който ще разреши на търговците да предвиждат потребителското търсене извънредно точно. Така отправените оферти и артикули ще бъдат доста по-точно таргетирани и доста по-работещи.

В каква посока развивате шопинг технологиите?

Нашата цел е да затворим целия цикъл на извършване на покупки. Използваме разнообразни принадлежности за създаване на преданост сред клиенти и търговци. Предоставяме безпрепятствено и персонализирано преживяване, което дава причина на потребителите да се връщат при търговеца още веднъж и още веднъж. От огромно значение за цялостното преживяване на клиентите са точно таргетираните оферти.

Ето за какво TBI Buy употребява технологиите, с цел да помогне на търговците да опознаят доста добре потребностите на клиентите. Възнаграждавайки ги с
бонус точки, доста специфични предложения или дарове им демонстрираме какъв брой са значими за нас.

Съвсем скоро следва да прибавим и опцията за разсрочено заплащане без рента, която е огромно преимущество за клиентите и ще отстрани финансовите им терзания при покупка. Този платежен инструмент ще им даде страхотна опция да закупят съответни продукти, когато имат по-ограничен бюджет.

Търговците също имат интерес към сходни решения, защото им носят преимущество пред съперниците, както и носят повече и по-чести продажби.

Кой беше по-засегнат от пандемията – клиентите или търговците?

Пандемията засегна мощно и двете страни, защото са мощно свързани. Клиентите започнаха да пазарят повече онлайн, поради всички рестрикции, свързани с физическите обекти. Това докара до смяна в потребителското им държание и лоялността им към марките.

С лимитираните благоприятни условия за извършване на покупки от желани магазини, те бяха принудени да търсят нови, с варианти за по-бърза и ефикасна доставка. Така търговците бяха изправени пред предизвикването да задържат своите клиенти или да засилят онлайн наличието си, в случай че досега не са имали такова.

Някои бизнес браншове бяха мощно наранени от рестриктивните мерки, до момента в който цифровата търговия означи растеж в продажбите. Много бизнеси съумяха да се приспособяват и до ден сегашен сполучливо съчетават онлайн и офлайн наличието си.

Днес съвсем всеки пазари през мобилното си устройство. По какъв метод приложенията се трансформират, с цел да отговорят на потребностите на клиентите?

Младите консуматори са онлайн приблизително към 3,7 часа дневно и това не ме изненадва. Мобилните устройства ни дават доста повече благоприятни условия от когато и да било и мога да кажа, че доверието ще бъде съществена валута в бъдещето на мобилната търговия.

Марките би трябвало да бъдат транспарантни и елементарно налични за своите клиенти, изключително там, където потребителите прекарват по-голямата част от времето си: в мобилните си телефони. Онлайн потребителите нямат време за губене, те живеят в този момент, пазарят в този момент и вземат импулсивни решения - посредством телефона си.

Затова и интеграцията на новаторски финансови принадлежности е чудесно решение, което дава отговор на потребителските потребности, тъй като им разрешава да пазарят на момента, без това да се отразява фрапантно на бюджета им. Клиентите харесват опцията да купуват неотложно и да отсрочват единствено вноските.

Това им разрешава да купуват артикули, които по-рано не са били задоволително налични за тях. Затова Купи в този момент, заплати по-късно е един от най-ефективните платежни принадлежности, които приложенията за извършване на покупки като нашето могат да предложат.

Ще представлявате компанията си на Шумът на парите 2022. Какво ще бъде вашето най-важно обръщение към публиката?

Да не възприемат технологията като самоцел. Трябва да дават изцяло и безпрепятствено потребителско прекарване, с цел да покрият качествено целия развой на извършване на покупки.

TBI Buy e един от сътрудниците на Шумът на парите 2022.

В панел E-Commerce основният изпълнителен шеф на TBI Buy Денис Горбунов ще запознае публиката с тематиките:

В 13-ото издание на събитието ще взе участие и Александър Димитров - член на Управителния съвет на TBI Bank и изпълнителен шеф с сектор „ Риск “. По време на панел Банки той ще засегне тематиките:

Шумът на парите 2022 ще се организира присъствено на 7 юни 2022 година в Sofia Event Center. На публиката уредниците от Profit.bg оферират пет дискусионни панела.

Повече информация и програмата ще откриете тук.

Билети ще намерите тук. Местата са лимитирани, тъй че побързайте да осигурите наличието си на едно от най-големите стопански събития в страната.

Шумът на парите 2022 се провежда с поддръжката на Пощенска банка, Инвестбанк, Уникредит Булбанк, Обединена Българска банка, Амунди, TBI Bank, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, MyFin, LENO, DHL, БАКБ, Фронтекс Интернешънъл, Coca-Cola HBC Bulgaria, CloudCart, Philip Morris Bulgaria, TBI Buy, УНИКА и Кеш Кредит.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР