Дени от Един за друг е фен на риалити предаванията,

...
Дени от Един за друг е фен на риалити предаванията,
Коментари Харесай

Какво се случва? Дени от "Един за друг" се показа посинена и с рани

Дени от " Един за различен " е почитател на риалити предаванията, както към този момент видяхме. Мацката, която бе една от най-харесваните мацки в фамилното риалити предаване, в този момент взе участие в друго онлайн риалити, в което обаче не се изисква да е красива, а мощна физически.

Виж още: Часове преди финала на Игрите: Георги, Филип, Гого, Алекса или Виктория ще си тръгне със 100 000 лева? 

Мацката взе участие в шоуто на Гуспата, различен риалити воин, а в предаването му е цялостно с физически провокации. В последния епизод на YouTube шоуто, Дени се впусна гневно в борбите, само че всяко нещо си има последици. По-късно на стори в Instagram тя показа, че е получила много контузии по цялото си тяло.

Виж още: Касим проговори за сексуалността си и съобщи: Коментарите не ме впечатляват! 

 Instagram

Ауч! Положението не е дамско, не е за дама с такива ръце и крайници да се върви. Дени обаче от дълго време е декларирала, че тя е мъжко момиче, а това си проличи и в " Един за различен ". Именно Дени си падаше по по-екстремните преживявания в хитовото фамилно шоу. Дани не толкоз и предпочиташе да остави тези неща на половинката си. Е, те към този момент са някогашни, само че това е различен въпрос.

Виж още: Бременната Джулка се оплака: Бившият ѝ продължавал непрекъснато да я тормози

" Срещнах прелестни хора, изживях нещо доста щуро и за пръв път имах достойнството да тествам себе си до лимита на силите си ", показа хубавицата по-рано.

Наскоро Дени съобщи пред всички свои почитатели, че към този момент не ѝ пука за хорското мнение и ще живее по този начин, както на нея ѝ харесва. 

Виж още: " Само по прашки не става ": Андреа се снима в нов филм, питат я дали не е за възрастни

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР