Денди не бил убит? Това е измишльотина на държаватa! Но

...
Денди не бил убит? Това е измишльотина на държаватa! Но
Коментари Харесай

Камелия Тодорова: Измишльотина е, че Денди не е бил убит

" Денди не бил погубен? Това е измислица на държаватa! Но такова решение въобще не ме учудва, не е нещо ново. Подобни развръзки се трансфораха нещо обикновено. Кой ли основен случай е оголен в последните години? " Така Камелия Тодорова разяснява заключението, че Милчев не е бил жертва на ликвидиране. Това беше оповестено преди няколко дни.

На 17 февруари 2022 година Денди бе открит с разрушена глава и в безпомощно положение в жилището си до столичната черква " Св. Георги ", в който живеел дружно с Кристофър Кем - млад цигулар от Плевен, който се изявяваше в подлеза на столичния Орлов мост и други места в София. Светският хроникьор бе признат по неотложност в Окръжна болница " Св. Анна " и в идващите дни бе подложен на животоспасяващи черепно-мозъчни интервенции.
Реклама
Денди бе подложен в медикаментозна кома, само че по този начин и не пристигна в схващане, преди да напусне този свят. А неговият непосредствен другар Кристофър потъна в конспиративност. Според аутопсията писателят е бил погубен, само че за закононарушението по този начин и никой не бе арестуван. Нещо повече. Говорителят на Окръжна болница в София Антон Луков сподели пред " България Днес ", че Денди " е бил целеустремено и грубо обичай в главата и че лицето му е смазано ".

В началото проверяващите прецизираха дали Денди е пребит с ръце, или е налаган с корав предмет, само че при едно несъмнено събитие - контузиите му не са породени от рухване. По неофициална информация тогава се твърдеше, че Милчев е ударен с предмет, тъй като половината му череп е накълцан. Цялата глава на Денди е в рани и хематоми след приемането му в лечебното заведение. Близо две години по-късно се оказва, че Милчев е умрял от тежка черепно-мозъчна контузия в тилната част на главата, която се е усложнила с развиването на инфектиране на белите дробове и генерализирана бактериална зараза. Относно контузиите по тялото на Денди движимостите лица и по двете експертизи на натрупа му са безапелационни, че се дължат на рухване обратно от личен растеж и извънредно тежък удар на главата в земята.
Реклама
Една от аргументите специалистите да считат, че Любомир Милчев не е погубен, е това, че не са открити следи от битка или пострадвания от вида " защитни ". По този метод доказателства за съзнателно умъртвяване на Денди или за причиняване на гибелта му по несъобразителност няма. Софийският градски съд приключи дефинитивно наказателното произвеждане за гибелта на Денди и казусът е завършен за страната.

Това решение не се приема като чиста монета от джаз примата, която познаваше приживе Любомир Милчев. " Живеем в незаконна страна, която отглежда убийци и след това взема решение, че няма ликвидиране. Всичко потъва и се прикрива, както в тази ситуация с Милен Цветков ", разяснява още пред вестника Камелия. Изпълнителката и ексцентричният всемирски хроникьор и публицист се прочуха с фиктивната женитба, която подвигнаха наужким на сцената на столичен спектакъл. " Театърът в театъра " се разиграл преди близо 17 години. Изпълнителката на " Летят последните таксита " не бе споделяла до момента пред медиите за своята " венчавка " с Денди.

" Вдигнахме женитба в спектакъл " 4ХС " (сега - " Алма Алтер " към Софийския университет - б.р.), прецизира Камелия. Певицата дружно с актрисата Елена Петрова са измежду най-популярните открития на неговия дълготраен началник - режисьора Николай Георгиев.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР