Денди не бил убит? Това е измишльотина на държаватa! Но

...
Денди не бил убит? Това е измишльотина на държаватa! Но
Коментари Харесай

Камелия Тодорова категорична: Денди не бил убит? Измишльотина!

" Денди не бил погубен? Това е измислица на държаватa! Но такова решение въобще не ме учудва, не е нещо ново. Подобни развръзки се трансфораха нещо обикновено. Кой ли основен случай е оголен в последните години? "



Така Камелия Тодорова разяснява пред " България Днес " непредвидената за мнозина вест, че светският хроникьор Любомир Милчев не е бил жертва на ликвидиране. Това беше оповестено преди няколко дни.

На 17 февруари 2022 година Денди бе открит с разрушена глава и в безпомощно положение в жилището си до столичната черква " Св. Георги ", в който живеел дружно с Кристофър Кем - млад цигулар от Плевен, който се изявяваше в подлеза на столичния Орлов мост и други места в София.

Светският хроникьор бе признат по неотложност в Окръжна болница " Св. Анна " и в идващите дни бе подложен на животоспасяващи черепно-мозъчни интервенции. Денди бе подложен в медикаментозна кома, само че по този начин и не пристигна в схващане, преди да напусне този свят. А неговият непосредствен другар Кристофър потъна в конспиративност.

Според аутопсията писателят е бил погубен, само че за закононарушението по този начин и никой не бе арестуван. Нещо повече. Говорителят на Окръжна болница в София Антон Луков сподели пред " България Днес ", че Денди " е бил целеустремено и грубо обичай в главата и че лицето му е смазано ". В началото проверяващите прецизираха дали Денди е пребит с ръце, или е налаган с корав предмет, само че при едно несъмнено събитие - контузиите му не са породени от рухване.

По неофициална информация тогава се твърдеше, че Милчев е ударен с предмет, тъй като половината му череп е накълцан. Цялата глава на Денди е в рани и хематоми след приемането му в лечебното заведение.

Близо две години по-късно се оказва, че Милчев е умрял от тежка черепно-мозъчна контузия в тилната част на главата , която се е усложнила с развиването на инфектиране на белите дробове и генерализирана бактериална зараза. Относно контузиите по тялото на Денди движимостите лица и по двете експертизи на натрупа му са безапелационни, че се дължат на рухване обратно от личен растеж и извънредно тежък удар на главата в земята. Една от аргументите специалистите да считат, че Любомир Милчев не е погубен, е това, че не са открити следи от битка или пострадвания от вида " защитни ".

По този метод доказателства за съзнателно умъртвяване на Денди или за причиняване на гибелта му по несъобразителност няма. Софийският градски съд приключи дефинитивно наказателното произвеждане за гибелта на Денди и казусът е завършен за страната.

Това решение не се приема като чиста монета от джаз примата, която познаваше приживе Любомир Милчев.
 Камелия Тодорова Камелия Тодорова
" Живеем в незаконна страна, която отглежда убийци и след това взема решение, че няма ликвидиране. Всичко потъва и се прикрива, както в тази ситуация с Милен Цветков. Затова и не виждам смисъл от гласоподаване на изборите. Голямата злополука на България е това, че авансово са си се избрали политиците и няма да зачитат нашия глас ", разяснява още пред вестника Камелия Тодорова.

Джаз певицата и ексцентричният всемирски хроникьор и публицист се прочуха с фиктивната женитба, която подвигнаха наужким на сцената на столичен спектакъл. " Театърът в театъра " се разиграл преди близо 17 години. Изпълнителката на " Летят последните таксита " не бе споделяла до момента пред медиите за своята " венчавка " с Денди.
 Любомир Милчев-Денди (1963-2022) Любомир Милчев-Денди (1963-2022)
" Вдигнахме женитба в спектакъл " 4ХС " (сега - " Алма Алтер " към Софийския университет - б.р.), прецизира Камелия. Певицата дружно с актрисата Елена Петрова са измежду най-популярните открития на неговия дълготраен началник - режисьора Николай Георгиев.

" Това беше едно артистично шоу. Не мога да кажа, че бяхме близки другари с Денди. Той беше мой почитател ", добави известната изпълнителка. " Тогава работех много със самия спектакъл. Денди беше измежду феновете на трупата ", сподели още Камелия Тодорова.

По думите й " тогава се правеха такива събития ". " Направихме си за нас забавление и това беше ", обобщава джаз дивата.

Изпълнителката на основната роля в паметния филм " Търновската кралица " разяснява и трагичния завършек на Денди. " Има ли въобще покруса в България, която да е била разкрита? ", пита се Камелия.
 Бившата брачна половинка на светския хроникьор Юлия Минева Бившата брачна половинка на светския хроникьор Юлия Минева
Тя счита, че нейният починал " младоженец " е бил премахнат на " расистка основа ". " Смъртта му е чист расизъм! Дължи се на неговата половост ", добавя Тодорова.

Денди е бил нападан и неведнъж в предишното, твърди пред " България Днес " и някогашната брачна половинка на убития публицист Юлия Минева. Оказва се, че екссъпругата на Денди е пазела през годините доста секрети от фамилния им живот, някои от които са много нелицеприятни. По думите й през 2012-а тя безусловно е избягала от фамилното жилище, оставяйки всичко на брачна половинка си, след сериозен случай.

" Денди надалеч не използваше единствено интелектуална подигравка в общуването си с мен ", твърди някогашната половинка на ексцентричния културтрегер.
 Кристофър Кем Кристофър Кем
За вестника тя сподели още, че доста пъти някогашният й мъж е бил с разрушен нос и съседи са й казвали, че е бил нападан. А и самият той, разясни Минева, гледал да не остане задължен. Жената на Денди си спомня, че един път, до момента в който двамата се разхождали из София, от джип слезли млади мъже, които се доближили до Милчев и го засипали с обиди.
 Апартаментът на Денди - запустял и недокоснат след кончината на екстравагантния публицист Апартаментът на Денди - запустял и недокоснат след кончината на екстравагантния публицист
" Отначало бях доста сюрпризирана от тези спорове с Любо и не можех да дам отпор. Но по-късно се научих. И все пак не можах да привикна с тях до края на фамилния ни живот. Един път бях в " Пирогов " в много тежко положение. След последния спор, при който той ме заключи и ми взе телефона, напуснах дома ни и повече не съм се виждала с Денди ", разкрива още Юлия Минева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР