Денаро страда от рак на дебело черво и според лекарите

...
Денаро страда от рак на дебело черво и според лекарите
Коментари Харесай

Мафиотският бос Матео Месина Денаро, който бе заловен през януари, е в състояние на необратима кома

Денаро страда от рак на дебело черво и съгласно лекарите му той няма да може да се възвърне. По негова молба ограниченията за поддържане на живота му са прекратени, оповестиха лекари от болничното заведение в централния италиански град Акуила.

 

В началото на август 61-годишният мафиот претърпя интервенция на червата в болничното заведение " Сан Салваторе " в Акуила. Макар интервенцията да бе сполучлива, напредналият етап на рака на дебелото черво е довел до необратимо утежняване на здравословното му положение.

 

В петък той е получил забележителен кръвоизлив и малко по-късно е изпаднал в положение на необратима кома, осведоми АНСА.

 

Припомняме, че Матео Месина Денаро, наказаният началник на сицилианската мафия Коза Ностра, бе хванат от полицията през януари след бягство в продължение на три десетилетия. Мафиотският необут, който дълго време бе считан за най-търсеният дезертьор в Италия, бе арестуван от профилирано полицейско поделение в клиника за лекуване на рак в Палермо, където се лекувал под подправено име.

 

Той е наказан задочно на пожизнен затвор за ролята си в серия от брутални убийства и взривявания на коли бомби в Италия. Наред с другите закононарушения той е упрекнат за гърмежите на колите бомби през 1992 година, при които умират водещите прокурори, борещи се с мафията, Джовани Фалконе и Паоло Борселино, както и други.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР