Ден за сюрпризи: Тези зодии да внимават. Вижте какво още

...
Ден за сюрпризи: Тези зодии да внимават. Вижте какво още
Коментари Харесай

Ден за сюрпризи: Тези зодии да внимават


Ден за сърпрайзи: Тези зодии да внимават. Вижте какво още вещаят звездите за вас.
Овен
Бъдете подготвени през днешния ден за сърпрайзи от друго естество – приятни и не напълно. На първо място те ще обиден Вашия персонален живот и всичко, обвързвано с него по един или различен метод. Разбира се, че не можете да предвидите всичко, само че да застанете в бойна стойка, с цел да имате подготвеност да отвърнете на удара, е изцяло по Вашите благоприятни условия.
Телец
Днес Вашият обичан човек ще стартира да се държи непристойно, извънредно и ненадейно. За Вас ще остане единствено да се чудите кое от къде се е взело и по какъв начин да се помирите с това или това. Или може би обстановката толкоз ще Ви хареса, че ще се влюбите в него дефинитивно и окончателно.
Близнаци
Днес Ви предстоят обилни разноски. В по-голямата си част ще ги извършите за своя обичан човек, дори и да не Ви е молил за това и да е доста срещу. Възможно е Вашето внимание да стане за него прелестен сърпрайз, а може би просто ще го накара да се усмихне.Не бъдете стиснати!
Рак
Днес мъчно може да накарате вътрешния си мотор да проработи на цялостна мощ. Ако плануваните з а през днешния ден събития напълно не Ви въодушевяват, проявете самодейност и променете малко своя график. Докато чакате някои неща да застанат на местата си, заемете се с нещо ненадейно. Удивете приятелите си с обедна аудиенция, с кокетно телефонно позвъняване или с шеговито електронно писмо. Всеки ден свети с такива краски, с каквито сами го оцветявате. Затова, имайки тази информация, вкарарайте я в деяние и превърнете този ден в подобен, какъвто желаете да го видите.
Лъв
Упорито се пробвате да преуспеете в нещата, които Ви се костват значими и забавни. Направете пауза, с цел да си поотдъхнете, и по едно и също време с това още веднъж да обмислите всичко. Не е изключено да решите да тръгнете напълно в друго направление. Не постоянно ще успявате да намерите общ език с хората, които Ви заобикалят и сякащ ги гледате през лупа, която усилва всеки техен минус. Преди да критикувате всички и всичко, замислете се за личното си държание. Забелязвате непознатите стремежи, само че не ги разбирате и не ги одобрявате. В резултат даже и най-близките Ви другари са принудени да се пазят от нападки и рецензии.Дръжте се по-меко, с цел да запазите мира.
Дева
Тъй като се съмнявате в правилността на към този момент взети решения, ще прекарате огромна част от деня в размишления за това, какви благоприятни условия са били изпуснати и какви обстоятелства са останали неуточнени. Това занятие ще се окаже извънредно непродуктивно и на вятъра ще губите времето си, което бихте могли да употребявате за доста потребни неща.. На процедура този ден е доста по-подходящ за дейна активност, и още от сутринта се настройте за ефикасна работа. Съюзници ще имате в късния следобяд, а и тъкмо тогава най-вече ще се нуждаете от тях.
Везни
Денят ще Ви донесе непредвидена среща с човек, който в миналото Ви е бил доста безценен. Сега може да оправите позволените преди време неточности или да извършите самопризнание, за които по-рано не сте могли да наберете храброст. Но не би трябвало да мислите, че нешата ще се оправят на момента, а и че в никакъв случай няма да бъдат такива, както преди. Събитията от този ден би трябвало да приемате като мотив за преосмисляне на предишното, а не като опит за връщането му.
Скорпион
Денят е не неприятен за мероприятия, свързани с Вашата работа – презентации, семинари, конференции и специфични изложения. Неформалното другарство с сътрудниците може да способства за професионалното Ви израстване.
Стрелец
Днес ще Ви се желае да прегърнете своя обичан човек и да не го пускате по опция на никое място без Вас и, несъмнено, в никакъв случай. Ако това не се получи, а най-вероятно по този начин и ще стане, постарайте се да се наслаждавате на всяка секунда, прекарана дружно. Те са действителното благополучие.
Козирог
Отделете повече внимание на своя обичан човек, тъй като другояче у него може да възникне чувството, че напълно не Ви е необходим. И както е известно на всички, работата(каквото и да включва тя) не е вълк, с цел да глутне някого. Посветете този ден на разходки по алеите на парка. Прекъсвани понякога за дълги целувки.
Водолей
Много хора намират електронните устройства за задоволително дразнещи. Разбира се, не всички, а единствено тези, които пищят, звънят или вибрират в най-неподходящия миг и то със строго избрана цел: да им попречат да създадат това, с което са заети сега. Даже и Вие, като представител на знака, обожаващ електронното съоръжение, може да изпитвате сходни усеща. И през днешния ден ли? Не, тъй като на другия завършек на проводника може да се окаже индивида, от който от дълго време сте чакали да получите някаква новина.
Риби
Днес ще сте изключително мечтателни и впечатлителни. Във всички събития, катастрофи и съвпадения, ще бъдете склонни да виждате знаци на ориста, които ще тълкувате съгласно своите стремежи. Да си вършиме илюзии е много елементарно, като се има поради, че през днешния ден ще сте в положение да убедите освен обкръжаващите, само че и себе си, в каквото си поискате. Денят е подобаващ и за творчество. Душата Ви се нуждае от чудеса и феерия, само че може да проявявате фикция там, където това не може да докара до неприятни последици. Литература, живопис и музика – това са тези области, в които е добре да насочите своята витална сила.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР