Ден след разпускането на 48-ото Народно събрание четири от партиите

...
Ден след разпускането на 48-ото Народно събрание четири от партиите
Коментари Харесай

ГЕРБ и СДС отново ще се коалират за вота. ДПС, Възраждане и БВ ще се явят самостоятелно

Ден след разпускането на 48-ото Народно заседание четири от партиите към този момент оповестиха по какъв начин ще се явят на изборите през април.  ГЕРБ и Съюз на демократичните сили още веднъж ще се коалират като решението за това беше взето единомислещо със 78 гласа " за ", без " срещу " и " въздържали се " от Националния съвет на Съюз на демократичните сили. За разлика от тях, Движение за права и свободи, " Възраждане " и " Български напредък " оповестиха, че избират да се явят независимо. 

" Движение за права и свободи ще се яви независимо на идните предварителни парламентарни избори. Съставът на предизборния щаб е същия, като на предходните. Условията пред претендентите за депутати са същите. Структурите на Движение за права и свободи са в подготвеност за изборите ", разгласи водачът на ДПС Мустафа Карадайъ след съвещание на Централния съвет на придвижването. 

" Ако господин Пеевски има задоволително номинации, аз ще бъда настойчив той да не се отхвърля да е претендент за народен представител от Движение за права и свободи ", сподели водачът на Движение за права и свободи и посочи, че през април 2021 година самият Пеевски е имал доста номинации, само че е отказал присъединяване във вота.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР