Ден след празника на Съединението зидаме възможности за единението. В

...
Ден след празника на Съединението зидаме възможности за единението. В
Коментари Харесай

Тази вечер в ”Честно казано” с Люба Кулевич: Какво са свършили ”Вагнер” за ”Турски поток” и какво забравям...

Ден след празника на Съединението зидаме благоприятни условия за единението. В студиото влиза водачът на едноименната партия Иван Христанов - ловецът на антикорупционни " сглобки ", за който политическите пожелания си остават кухи, в случай че след ехото на думите не продължи войната с корупционерите. Ще бъде ли друго отсега нататък, или ще останев като птици със залепени за земята крайници? 

Фигура, белязала злополучния ни Преход и политици с малолетно държание, които не помнят от кое място идва прозвището " Трактора ". Какво остана неизказано за фигурата на починалия Алексей Петров -  паметливо ще обрисува журналиста и основател на уеб страницата ФрогНюз Огнян Стефанов. Една купчина от несъгласия, която през днешния ден едни развиват като съдружен компромат, а други желаят бързо да не помнят в името на светлото ни бъдеще. 

Патрулираща полиция в българския Фейсбук. Кой стои зад нея, след края на Telus и за какво да пишеш за Русия може да е рисково? Разговор с журналиста и пиар специалист Татяна Кристи, която от години не превива гръбнак пред феновете на " копейките ", с цел да написа и приказва свободно в мрежата. Къде обаче се изпариха правата и до каква степен стигнаха заканите? 

Ще видите и видео-мозайка от зората на дебата за ламята, наречена ТОЛ система - рискова тематика, за която и министри се скатаваха, и задаващи въпроси ги упрекваха. А през днешния ден следващият районен началник повдига тематиката като новородено. Защо?

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР