Ден след пищната си и разточителна сватба, младоженецът Фики Стораро

...
Ден след пищната си и разточителна сватба, младоженецът Фики Стораро
Коментари Харесай

Резил! Фики вдигна сватба за стотици хиляди, а се стиска за...паркиране

Ден след обилната си и разточителна женитба, младоженецът Фики Стораро небрежно бе партерен в действителността , научи HotArena .

Изпълнителят, чиято женитба в сряда се трансформира в събитието на годината , още на идващия ден разбра, че и животът като женен човек не е лишен от типично битови проблеми. Жълтото Камаро на Фики , с което пори родните пътища, бе част от сватбения ескорт. А на идващия ден осъмна със скоба в синхрон с боята на една от гумите !

Вероятно колата е била зарязана след купона до зори на платено паркомясто , тъй като не е имало и един изтрезнял, който да я прибере в гаража. А на сутринта чиновниците от " Паркинги и гаражи " се израдвали, че денят им ще стартира ссъс скоба и солена санкция. Дано Стораро-младши е скатал някой лев, с цел да си заплати за нарушаването. Срамота единствено, че на фона наподобно фукане с благоприятни условия изпълнителят не е съумял да бъде образцов жител , написа " България през днешния ден ".

Това не е първият случай, в който Фики гази законите. Той не един път е бил засичан да паркира лъскавото си и много скъпо возило на паркингите на моловете тъкмо върху местата за инвалиди...
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР