Ден, след като вестник Мирър“ публикува любопитно интервю на Христо

...
Ден, след като вестник Мирър“ публикува любопитно интервю на Христо
Коментари Харесай

Стоичков: Никога не бих критикувал моя приятел Гуардиола

Ден, откакто вестник „ Мирър “ разгласява любопитно изявление на Христо Стоичков, в което Камата споделя, че неговият обичан тим на Барселона е щял да реализира огромните си триумфи в последните 15 години и без треньора Пеп Гуардиола, българинът употребява своя профил в Instagram, с цел да внесе конкретизиране по тематиката, написа Dsprot.bg.

Стоичков съобщи, че в никакъв случай не би подлагал на критика „ другар, сътрудник, още по-малко човек, който направи история в международния футбол с Барселона “ и разкритикува „ тези, които постоянно се съмняват и търсят проблеми “.

Към обявата си Камата добави и две фотоси с Гуардиола – една настояща и една от времето, в което дружно защитаваха цветовете на Барса.

„ Не обърквайте хората, има доста хора зад нас, които ни познават и знаят какво мислим. Никога не съм подлагал на критика другар, сътрудник, още по-малко човек, който направи история в международния футбол с Барселона. Нашата Барса е доста над всички, изключително тези, които постоянно се съмняват и търсят проблеми. Винаги отрицателни. Благодаря ви “, написа Стоичков.
     Вижте тази обява в Instagram.         
No confundan a la gente, hay muchas personas detrás que nos conosen y saben lo que pensamos. Jamás he criticado a un amigo a un compañero y menos a un hombre que hecho historia en el fútbol mundial I con el Barcelona. Nuestro barca esta muy por encima de todos sobre todo de los que siempre estáis dudando y buscando problemas. Siempre negatifoooo. Muchas gracias

Публикация, споделена от HRISTO STOITCHKOV (@hristo8oficial) на Май 11, 2020 в 10:33 PDT

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз. Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза.

Заглушиш ли последните сериозни гласове на дребното останали публицисти, ще чуеш под прозорците си първите разярени крясъци на улицата, а тя не е въоръжена с тефтерче и микрофон, не задава комфортни въпроси и не чака право на отговор от другата страна. А пътят до улицата е къс.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР