Ден след като стреля с реквизитно оръжие, което уби кинооператора

...
Ден след като стреля с реквизитно оръжие, което уби кинооператора
Коментари Харесай

Алек Болдуин с първи думи след смъртоносната стрелба

Ден откакто стреля с реквизитно оръжие, което умъртви кинооператора Халина Хътчинс и рани режисьора Джоел Соуза, Алек Болдуин употребява обществените мрежи, с цел да направи изказване.

„ Няма думи, които да опишат моя потрес и горест по отношение на трагичния случай, лишил живота на Халина Хътчинс, брачна половинка, майка и надълбоко почитан наш сътрудник “ , написа 63-годишният артист.

„ Сътруднича изцяло на полицейското следствие, с цел да разберем по какъв начин се е случила тази покруса и съм в контакт с нейния брачен партньор, предлагайки моята поддръжка на него и фамилията му. “

„ Сърцето ми е разрушено, мислейки за брачна половинка ѝ, техния наследник и всички, които познаваха и обичаха Халина “ , прибавя той.

Изявлението на Болдуин идва малко откакто брат му, Стивън Болдуин , направи обява в Instagram по отношение на съдбовния случай.

„ Моля за молитвите ви довечера, другари, не може да се каже друго с изключение на - апелирам да се помолите за всички участници в трагичния случай, благодаря “ , написа по-младият Болдуин.

Повече за случилото се прочетете тук ►
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР