Ден, след като бе депортиран от Австралия, Новак Джокович получи

...
Ден, след като бе депортиран от Австралия, Новак Джокович получи
Коментари Харесай

Нов удар по Ноле: Ролан Гарос ще е само за вaксинирани

Ден, откакто бе депортиран от Австралия, Новак Джокович получи следващ удар по упоритостите си да влезе в историята като тенисистa с най-вече титли от Големия шлем. След като не беше позволен до присъединяване на Australian Open, същата орис го чака и на " Уимбълдън ", " Ролан Гарос " и US Open.

Преди няколко дни френският министър на спорта разгласи, че за тях няма да e проблем сърбинът да взе участие на " Ролан Гарос ", в случай че не е имунизиран. Въвеждането на нови ограничения във Франция обаче трансформира това.

Всеки състезател, който желае да влезе и да се състезава на територията на страната, ще би трябвало да бъде имунизиран, гласи новата заповед на френските управляващи.

Това значи, че в случай че не се ваксинира, Джокович ще пропусне всички шампионати от Големия шлем, защото в Съединени американски щати и Англия също е наложително да си имунизиран, с цел да бъдеш позволен.

В момента Джокович дели първото място по трофеи от Големия шлем с останалите си огромни противници - Роджър Федерер и Рафаел Надал. И тримата са с по 20.
Свързани вести Вижте по какъв начин посрещнаха Новак Джокович в Сърбия СНИМКИ/ВИДЕО Смекчават наказването на Джокович
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР