Ден след бруталния разстрел на бившата барета и силов бизнесмен

...
Ден след бруталния разстрел на бившата барета и силов бизнесмен
Коментари Харесай

Първо в lupa.bg: Провал! МВР няма нито една версия кой уби Алексей Петров

Ден след бруталния разстрел на някогашната барета и силов предприемач Алексей Петров над Драгалевци, полицията към момента не е съобщила има ли водеща версия за убийството, нито пък нови данни. В четвъртък проверяващите направиха втори оглед на мястото, където Петров бе съдбовно прострелян, а съпътстващата го жена – ранена, само че без заплаха за живота. Засега е известно, че по двамата е стреляно с ловно оръжие, най-вероятно карабина или ловджийски автомат.



Мятото на изтезанието на Трактора

Мястото на убийството е тъкмо под лифта Драгалевци - " Бай Кръстьо ", в по-високата част на Витоша. Дотам се стига по туристическа пътека. Както Lupa.bg писа, Трактора е отивал на обяд в ресторант " Воденицата " с любовницата си - 48-годишната Мирослава Михайлова.

Неофициално се знае, че защитата е била на 50-70 метра от Петров, тъй като той е споделил, че няма потребност да го съпровожда. Изключение е също, че се е движил в неброниран автомобил. Охраната не е имала никаква опция да реагира.

Според източници от следствието, Алексей Петров е слязъл от автомобила си на пътя и дружно със спътницата тръгнал надолу. Казал на телохранителите си, че няма заплаха и ги е оставил да го чакат при колата. Около 100 метра надолу прикрит в храстите го чака килърът, който стреля с ловна пушка и уцелва жертвата непосредствено в челото. Изходната рана е в тила на Петров. Както Lupa.bg пръв разкри, убиеца е бил на велосипед и надлежно не е будел никакво съмнение.

В четвъртък са разпитани десетки очевидци, измежду които няколко индивида, които са били в региона малко преди или след стрелбата. Изяснява се дали част от тях са чули или видели нещо съмнително в гористата околност под остарелия въжен превоз над Драгалевци, където е погубен Петров. Предстои да бъдат свалени данните от камерите в региона на Драгалевци, с цел да се види дали те могат да оказват помощ на следствието. Към момента проверяващи считат, че килърът е един, като стрелбата е станала от неголямо разстояние.

Предстои да бъдат свалени и данните от камерите в региона на Драгалевци, с цел да се види дали те могат да оказват помощ на следствието.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР