Ден преди важния мач на Кубрат Пулев с украинеца Игор

...
Ден преди важния мач на Кубрат Пулев с украинеца Игор
Коментари Харесай

Андреа за Кубрат преди мача: Скъсвала към го от секс в съблекалнята! Да видим дали жена му ще го направи...

Ден преди значимия мач на Кубрат Пулев с украинеца Игор Шевадзутский, който ще се играе на следващия ден в Арена Армеец, някогашната му възлюбена Андреа не пропусна да го " захапе ". Певицата явно още не може да се успокои от обстоятелството, че Кобрата я заряза след дългогодишна връзка. И не просто я заряза, а мигновено си откри жена, че и две деца й направи.

Както знаем, става дума за Розали Петрова, която за нула бройки роди и наследник, и щерка на Пулев. А доколкото той самият призна, май са почнали да работят и за трето...

Без значение от този факт обаче, Андреа се произнесе още веднъж и скандализира обществеността със мемоари за това по какъв начин го е правила с Кубрат в съблекалнята след негов мач. Тя искрено се подигра и с боксьора, и с жена му като подметна, че едва ли оттук насетне той ще преживее нещо сходно.

" Скъсвала съм го от секс в съблекалнята след негова победа. Изгонихме всички и се награбихме. Чисто голи сме били и сме се престрували, че се бием с боксови ръкавици, доста се бяхме възбудили след мача... С Кубрат имахме гореща и буйна връзка, а в последна сметка губещият е той. Да забележим в този момент дали жена му ще му прави сходни изненади ", гърми чалгарката.

По време на мача, Андреа ще е в Истанбул, където е отишла при последния си ухажор Емре Йозмен.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: емре йозмен Андреа мач Кубрат Пулев Кобрата чалгарка Розали Петрова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР