Ден преди сблъсъка с Барселона в Шампионската лига двама от

...
Ден преди сблъсъка с Барселона в Шампионската лига двама от
Коментари Харесай

Важни за Тотнъм футболисти пропуснаха днешната тренировка

Ден преди конфликта с Барселона в Шампионската лига двама от главните футболисти на Тотнъм - Кристиан Ериксен и Ян Вертонген, не се включиха в тренировката на тима. Има огромна възможност те да не бъдат на линия за дуела в Лондон поради контузии.

Датчанинът беше контузен още преди миналия мач в шампионата против Хъдърсфийлд, а бранителят пострада по време на самата среща и беше сменен на почивката. Дори и да бъдат възобновени до сряда вечер Ериксен и Вертонген няма да са в нужната кондиция, откакто не са се подготвяли пълноценно. Ето за какво може би те ще се причислят към Мишел Ворм, Деле Али, Винсен Янсен и Серж Орие, които сигурно са навън за конфликта с каталунците.

Под въпрос е Муса Дембеле, който сходно на Вертонген също получи контузия през уикенда.

Barcelona preparations #COYS pic.twitter.com/6N2KtLXbw2
— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) October 2, 2018
Единствената добра вест от Тотнъм е, че капитанът Юго Лорис може би ще заеме мястото си на вратата. Французинът взе присъединяване в заниманието на Маурисио Почетино и демонстрира, че е оздравял от травмата си.

“Шпорите” одобряват Барса в сряда от 22:00 часа. Шампионска Лига 2 кръг, сряда 3 октомври  Тотнъм 22:00предстои  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР