Ден на траур в памет на двамата загинали следствие на

...
Ден на траур в памет на двамата загинали следствие на
Коментари Харесай

Ден на траур в община Царево в памет на жертвите на потопа

Ден на печал в памет на двамата починали разследване на наводненията в Царево. Двама се търсят, а трети човек е била открит, заяви пред Нова телевизия кметът Георги Лапчев. Той удостовери гибелта на един човек 

От община Бургас оповестиха, че празничният концерт по случай Денят на Съединението на България се анулира. В морския град българското духовенство ще отслужи молебен за здраве и избавление.

Община Приморско също анулира отмени театралните си прояви. Планираната за днешния празник театрална стратегия се отсрочва за честванията на 22 септември. Шести септември ще бъде почетен в Приморско единствено с гала по поднасяне на венци пред паметника на Васил Левски.

Поради бедствената обстановка в община Царево, в която водната буря лиши човешки животи, празничните събития отдадени на Съединението и в Община Камено се анулират.  

" За да подкрепим в този сложен миг жителите на община Царево и околните на починалите от поройните дъждове, ще бъде отслужен водосвет за здраве в 10:40 часа ", написа на Facebook страницата на община Камено. Там се чака да дойде викарен свещеник на Негово Високопреосвещенство Сливенския митрополит Йоаникий - Йеротей Агатополски.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР