Ден на траур в община Разлог. Жителите на общината се

...
Ден на траур в община Разлог. Жителите на общината се
Коментари Харесай

Разлог плаче за починалия от К-19 кардиолог д-р Радев и кълне лицемерието на...

Ден на печал в община Разлог. Жителите на общината се сбогуват с следващата жертва на Kовид-19 - кардиологът Спас Радев, написа bgonair.bg.

Стотици негови сътрудници, близки и другари го изпратиха в последния му път пред болничното заведение в Разлог.

Обичаният кардиолог се е заразил с Ковид при започване на месеца, до момента в който лекувал заболели в разложката болница. До последно бил на първа линия, макар че не се чувствал добре. Със гибелта на доктор Радев работата в Разложката болница става все по-непосилна, поради неналичието на медици.

"Работеше по през целия ден и беше образец за всички ни. Съжаляваме, нашите съболезнования на фамилията. Прекрасно семейство- доктор Божикова и двете му прелестни деца.

Съжалявам, само че просто думите не стигат, с цел да изкажа и моята персонална болежка и болката на всички ни. Да почива в мир! ", сподели доктор Лиляна Жегова.

"Обичан човек, освен на територията на община Разлог. Много хора излекува този човек. Много хора, само че за жал загуби борбата и тука, какво общество сме ние? Спазваме ли, не съблюдаваме ли? Лицемерно общество в огромната си степен.

Ръкопляскаме на лекари, само че не съблюдаваме. Болницата е пълна-78 индивида и още има. Не имаха вяра някои хора ", уточни Красимир Герчев, кмет на Разлог.

Видео от сбогуването с доктор Спас Радев вижте
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР