Ден на траур в Кнежа след жестокото убийство на 17-годишно

...
Ден на траур в Кнежа след жестокото убийство на 17-годишно
Коментари Харесай

Близки на 17-годишното момче от Кнежа: Убиха детето ни за 15 лева

Ден на печал в Кнежа след жестокото ликвидиране на 17-годишно момче

Полицията и прокуратурата проверяват случая, а околните желаят заслужено наказване за причинителите на закононарушението.

" Заровено е детенцето ми. На белослатинската рампа. И бухалката до него. Как е пребито, не знаем. С бухалката е несъмнено пребито. "

След няколко дни в неопределеност тялото на 17-годишно момче е намерено между Кнежа и Бяла Слатина. Видеозаписи са запечатали по какъв начин момчето се качва в червен автомобил и по-късно следите му се губят.

Неговите родителите стартират лично следствие и отиват в Бяла Слатина, посоката, в която е потеглил автомобилът, посочи Bulgaria ON AIR

" Ние сме ги хванали. Лично ние. Ние сме ги хванали, не служителите на реда. 10 коли и сме ги разкрили тъкмо в Бяла Слатина ", показа родственик на момчето.

За тежкото закононарушение са арестувани двама души. Според околните на жертвата причинителите се занимават с разпространяване на опиати, а детето им е убито за 15 лева

Може и да е употребил, не знаем. Но това, което вършат, го вършат просто без никакъв мозък. С цел отиват, карат го, убиват ми детето за 15 лева - че трябвало да му заплати бензина.

" Да бе пристигнал при мен, да съм му дал 10 000 лева 100 000 да му дам. Къщата ще продам да му дам пари, единствено да не ми пребие детето ", сподели непосредствен на детето.

Според проверяващите убитият не се е познавал с двамата арестувани, които са на към 20-21 години. Той е изискал да го закарат с автомобила им от Кнежа до Бяла Слатина и да го върнат назад.

Близките на убитото момче желаят доживотна присъда.

" Нас не ни устройват техните 10-15 години и да си вършат операции и да има корумпирани прокурори и юристи. Искаме до живот. При това състояние, при такава гибел - до живот, напряко ", безапелационни са те.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР