Ден на превратностите: Неочаквани обрати за тези зодии. Това вещае

...
Ден на превратностите: Неочаквани обрати за тези зодии. Това вещае
Коментари Харесай

Ден на превратностите: Неочаквани обрати за тези зодии

Ден на превратностите: Неочаквани обрати за тези зодии. Това вещае хороскопът за днешния ден. Какво още чертаят звездите за вас, вижте:
Хороскоп за сряда 19 октомври 2022
Нека днешният ден стане извънреден мотив за това, да си спомните нечие детство: може Вашето, а може и на Вашата половинка. Идете в учебно заведение, запознайте се с учителите и се разходете по шумните учебни коридори. Ще Ви залее вълна от мемоари, а след нея и вълна от деликатност.

Днес най-хубавите решения ще се появят в главата Ви непринудено и ненадейно.На Вашия обичан човек ще остане опцията единствено да се чуди, до какъв брой бързи са били Вашите дейности и по какъв начин тъкмо сте се досетили. Смятайте, че този ден Ви е провървяло с интуицията. А на Вашата половинка – с Вас…

Денят е подобаващ за това, във Вашата сбирка от разрушени сърца, да се прибави още едно. Впрочем, звездите Ви поучават да преразгледате кандидатурата на оня, който е кандидат, да стане следващия експонат.: може би е заслужен, с него да се отнасяте по различен метод?

Днес може да се възхищавате на вниманието и грижите на хората, които Ви заобикалят. Всичко, което се желае от Вас през днешния ден е, да запазите в рамките на естественото положително въодушевление, и да не пречите на искащите да вземат решение своите проблеми. Вероятни са непредвидени сполучливи съвпадения. Не е изключено съвсем отлично стичане на събитията, което ще Ви даде опция да реализирате цели, които сте си сложили от дълго време. Денят е доста подобаващ и за контролиране на фамилните различия и решение на всевъзможни въпроси, включително и имуществени. Радвате се на доста огромен престиж и дори представители на по-възрастното потомство драговолно ще се вслушват във Вашето мнение.

Съдбата е благосклонна към Вас, само че това напълно не значи, че сте неуязвими. През това денонощие може да се окаже наранено скрито болно място, което деликатно скривате от страничните хора. Звездите не Ви поучават, да разчитате на хора от надалеч. Вместо да работят във Ваш интерес, те могат ненадейно да станат извършители на Вашето успокоение (или на спокойствието на Вашето семейство). Тези, в които сте виждали съидейници и сътрудници, може ненадейно да станат врагове. Възможно е да разберете, че напълно няма да е елементарно, да следвате своите нови идеали и убеждения.

Днешното утро ще бъде изпълнено с кипяща сила, въпреки че напълно не всички събития ще е наложително да се развиват стремглаво. Дръжте се крепко, до момента в който това положение не стартира да отслабва, а това ще стане някъде преди обяд. Всичкото остващо време ще припомня мъртвило след стихия, а и ще имате задоволително време умерено да помислите, да вземете значими решения и да извършите всичко, което е належащо. Ще усетите прилив на прохлада, тъй като с утринните страсти ще си отиде всичко ненужно и излишно.

Днес желанията Ви ще бъдат повече от отговорностите и затова на обичания Ви човек може да не се харесат държанието и разстановката на целите, които вършиме. Ще счита, че действате както Ви се желае, а не както би трябвало. Какво пък: в живота се случват и такива неща. Ще се наложи, да се помирите с това.

Да съставяте предварителни проекти, преди да извършите крачка напред – това е страхотна концепция. В последна сметка е изцяло безсмислено да се занимавате с нещо, в случай че не разбирате изцяло какво вършиме. Когато всичко е към този момент по местата си, детайлите са конкретизирани и е просто неясно, за какво сега стоите на едно място! Бъдете почтени със себе си и открийте това, което Ви задържа. Бъдете смели и погледнете в лицето своите страхове, а след това се посмейте от сърце, когато те се разтопят и изчезнат.

Крайно време е да се избавите от всички тези: „ какво ще стане ако… ”, на които сте дали опция да Ви стопират от това, което бихте желали да извършите. Навярно ще се окажете задоволително умни, с цел да поемате единствено обмислен риск. Затова в случай че решите, че е време за бънджи-дъмпинг, за скачане с парашут, или в случай че решите да кажете на своя обичан човек, който е надалеч от Вас, че доста Ви липсва, и в случай че считате това за вярно, постъпете тъкмо по този начин. Не е допустимо да спечелите, в случай че не играете.

Просто с неспокойствие очаквате довечера, не е ли по този начин? Какво пък, за това имате всички учредения, изключително като се има поради, че утрото и денят ще бъдат доста забързани. Направете всичко належащо, с цел да извършите своите отговорности към другите, само че запазете и малко сила, с цел да извършите и отговорностите си към себе си. Нали знаете, какво се приказва за тези, които единствено работят и работят, а в никакъв случай не почиват?…

Ако прекарате вечерта с другари, пробвайте се да не отваряте дума за пари. Това може да не се схване добре от някого от присъстващите и да последва огромна препирня. Не се опитвайте да изглеждате като останалите – всеки човек има самостоятелна красота… И не позволявайте неприятното въодушевление, с което Вашата половинка ще си пристигна от работа, да Ви се отрази зле. Вечерта на открито ще се отрази добре и на двама Ви.

Днес ще Ви се желае романтика в връзките. Постарайте се да я създадете със свои ръце, без да чакате самодейност от страна на Вашия обичан човек. Той най-много ще се въодушевява от Вашия образец и ще го последва с преголямо наслаждение. Поне може да се надявате на това….

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР