Ден на отворените врати за решаване на проблеми в опорно-двигателен

...
Ден на отворените врати за решаване на проблеми в опорно-двигателен
Коментари Харесай

Демонстрират безплатно Боуен терапия в Пловдив

Ден на отворените порти за решение на проблеми в опорно-двигателен уред ще показва боуен терапевт Надежда Гюлеметова на 16 декември 2018 година в Пловдив.
Чрез Боуен лечението се балансират системите в човешкия организъм, като се реализира хармонизиране на физическото и прочувствено положение. Тя дейно взема решение и подкрепя лечебните процеси. Въздейства на целия опорно-двигателен уред, на структурни, мускулни, стомашно-чревни, хормонални, депресивни, автоимунни, репродуктивни и други проблеми.

Боуен лечението е холистичен способ за подкрепяне на лекуването посредством хармонизиране на системите и функционалностите в тялото. В доста европейски страни здравните фондове освен признават дипломите на приключилите актуалната методика, издадени от Австралийската академия по боуен терапия, само че и включват квалифицираните специалисти в екипи за лекуване на пациентите.

Терапията дава положителни резултати също при диабет, инсулти, болки в кръста, при дисфункции на темпоромандибуларните стави и кранио-сакралната система, както и при главоболие, бодърствуване и проблеми във вътрешните органи. Холистичният способ има триумфи и при лекуване на репродуктивни проблеми (за мъже и жени), при хашимото и други остри и хронични положения.

Домакин на Деня на отворените порти с Боуен терапия е Надежда Гюлеметова, която от години се занимава със актуалната методика, водена от устрема си за хуманно развиване и рационализиране на умения, балансиращи и оздравяващи тялото и духа.

„ Като холистичен способ с Боуен техниката намираме и поправяме аргументите за дисфункциите и контузиите във физически и прочувствен аспект. Осъзнавайки аргументите, довели до нарушавания в опорно-двигателния уред, дискови хернии, неврологични проблеми, дихателни нарушавания, можем трайно да променим настройките в тялото и да го приведем в баланс, активирайки личните му запаси “, споделя Надежда Гюлеметова. Тя показва, че в всекидневието тялото и душeвността се травмират заради нарушение на естествените биоритми, което води до намаление на виталната сила. Чрез Боуен лечението системите в организма се привеждат в равновесие и адаптивността на организма по отношение на въздействията на околната среда и стресовите фактори се усилва, като човек става по-устойчив.

„ Моя персонална задача е грижата за живота, за персоналното и фамилно здраве и благополучие. Нека се погрижим за здравето си по един единствен и любящ способ – Боуен лечението. Тя се ползва с триумф както при новородени, по този начин и при възрастни хора. Нашият живот в благополучие зависи от здравето – нашето и на околните и обичаните ни хора. Нека си позволим здраве, тъй като сме си в действителност значими “, разяснява Надежда Гюлеметова. Според нея Боуен трансформира настройките и живота ни.

Денят на отворените порти с Боуен лечението ще се организира от 11.30 до 17 часа на 16 декември 2018 година в кабинета на Надежда Гюлеметова в Пловдив, ул. „ Димитър Талев “ 2б, ет. 1. Всеки, който авансово се е записал на тел. 0884 353 303, ще има опция да получи безвъзмездна 15-минутна боуен терапия. Входът е свободен.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР