Ден на доброволчеството се проведе в приюта за в рамките

...
Ден на доброволчеството се проведе в приюта за в рамките
Коментари Харесай

Мащабна инициатива събра доброволци в общинския приют в Пловдив

Ден на доброволчеството се организира в приюта за в границите на акцията на Община Пловдив  " Месец в помощ на животните и хората, които ги обичат “. Своето време, труд, доста обич, дарове за животните и още повече въодушевление, подари екипа на Royal Canin – България за бездомните кучета в общинския подслон.

Само за няколко часа приютът на 4-ти километър се снабди с розово боядисано бебешко поделение за дребните кученца, с новозасадени райграс и дръвчета пред " детския ъгъл “, красиво ремонтирани дървени къщички за по-старите кучета, пребоядисана беседка за посетителите, табло за фотоси и разгласи. Остана задоволително време и за игри с животните.

Приютът и жителите му ще получат и още дарове – храна за новородени кученца и ограждение за безвредни и спокойни игри за най-малките, особено обзавеждане за котараците в постоперативното поделение на приюта.

Пакет с храна за кучета ще получи от Royal Canin – България и всеки одомашнил куче от общинския подслон в Месеца, отдаден на животните! Благодарим ви за младежкия възторг, за позитивизма, за настроението, за доверието и поддръжката, завиха уредниците и екипът на приютът в Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР