Ден, изпълнен с много музика ще бъде 6-ти септември в

...
Ден, изпълнен с много музика ще бъде 6-ти септември в
Коментари Харесай

Симитли посреща 6 септември с много музика, известна певица -изненадата на вечерта

Ден, изпълнен с доста музика ще бъде 6-ти септември в Община Симитли. От следобедните часове до вечерта на сцената на площад „ Септември “ ще излязат разнообразни реализатори от нашата община, само че и освен, които ще покажат магията на българския глас.

Утре феновете на българския фолклор, както и почитателите на телевизионното предаване „ Гласът на България “ ще имат опцията да чуят онлайн прелестния глас на Соня Михайлова, която в неделя изуми журито и публиката на музикалния формат с осъществяването на песента „ Излел е Дельо бунтовник “.

В 15. 00 часа мъжки певчески групи от цялата страна ще пеят в границите на второто издание на фестивала „ С самун, вино и ария “.След края на музикалния фестивал следва и специфична музикална стратегия, в която присъединяване ще вземат МФГ „ Веселие “, Малин Домозетски и Снежина Андреева. Двамата ще издигнат градуса на настроението и ще приканят всички да се заловен на огромно хоро, каквото може да забележим единствено в Симитли.

Вечерта ще приключи със специфична изненада – нашумялата поп – фолк певица Данна, която идва в Симитли, с цел да зарадва младата публика, само че и всички фенове на балканските ритми.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР