Ден е ден за почит на Апостола на свободата и

...
Ден е ден за почит на Апостола на свободата и
Коментари Харесай

Биков за ПП: Днес е ден за почит на Апостола, не за откриване на предизборна кампания

Ден е ден за респект на Апостола на свободата и 150-годишнина от неговата крах за България. Днес минимум е мотив за разкриване на предизборна акция.

Това сподели Тома Биков от ГЕРБ на брифинг в централата на партията в наличието на младежката организация, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Това, което се случва в центъра на София, като се изключи че е демонстрация на комплекс и липса на национална еднаквост, това е и засегнатост за всички български жители “, съобщи Биков.

По думите му Левски е на всички, не е нито на партиите, нито на обособени групи. Обидно е да бъде употребен и приватизиран от една група хора, които са пристигнали тук да взимат, а не да дадат, както е направил Левски, безапелационен е Биков.

Той заяви, че от ГЕРБ осъждат изрично опцията обликът на Левски да бъде употребен от Кирил Петков и обкръжението му и надали не те да се асоциират с делото на Апостола и националната ни независимост.

„ Днешното им държание с музика и с декори към постройката на Народния спектакъл няма да ги направи българи, тъй като българин е въпрос на еднаквост “, сподели още той и добави, че е добре преди да употребяват тези дни да си дават сметка какво се е случило на тях, тъй като те не са мотив за празник, а за безмълвие, както и да си спомним за Левски и да се доближим малко към него. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР