Ден без медийна изява явно е загубен ден за президента

...
Ден без медийна изява явно е загубен ден за президента
Коментари Харесай

Стефанов: А ти, байчо, какво правеше в тази секта? Сигурно съм малоумен...

Ден без медийна изява очевидно е изгубен ден за президента на Славия - Венцеслав Стефанов. Сега той разкритикува... Гриша Ганчев. Причината - думите на притежателя на ЦСКА в предаването на БТВ " 120 минути ", че БФС е фракция. Както е известно, Стефанов е огромен бранител на футболния съюз и Борислав Михайлов.

Ето какво сподели той, представен от " Спортал ":

" Чувам, че съгласно Гриша Ганчев футболният съюз бил фракция. А ти, байчо, като беше до преди 3-4 години в тази фракция, какво прави? Секта било. Какво прави в нея? Трябвало да дойдат младите. Кои млади бе, Гриша? Твоите, които ти ги набутваш. Дойдоха младите, завоюваха изборите. Но хора, които са учили в Харвард, с пари. Дано създадат нещо.

Сега тримата катъри тръгнали да карат клубовете да подписват деклараци. Какво желаят? Да бутат футболния съюз и да се качват те?

Сигурно съм безумен. Ние отиваме за 30 и няколко евро в Турция, Берое отива за 64. Какво ще им дадат повече? Никой не е останал гладен. Когато не си изкарал ти парите, а ти ги дава някой - харчиш. От пролетта няма да е по този начин. Надали към този момент ще има платени почитатели. На 100% единствено почитателите на Славия не са платени. Били малко?! Много са и обичат Славия. Тези, огромните - ето пари да извършите фенклубове, да извършите скандал на България - Англия.

Не му изнасяше на Борисов, тъй като почитателите на Левски му бяха в услуга. За мен футболният почитател мога да го почитам, да му смъквам шапка, в случай че идва да поддържа клуба си безусловно, същински. Ако поддържа против пари... Ако пристигна Министерство на вътрешните работи, ще видите, че от 10 фена 7 са взимали пари против еди-какво си. Един вика на митингите. Израждаме спорта. Хубаво, вършат фойерверки - това добре. Но когато чупиш, хвърлиш... Нямах късмет през тези 21 години да видя ред пред и на стадионите, да си вземеш детето и да гледаш мач. Дали ще биеш или паднеш - няма значение. Да си спокоен. Не се взимат ограничения против хулиганите, които израждат спорта ", сподели Стефанов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР