Демонтирането на Лафките“ е в ход в много градове на

...
Демонтирането на Лафките“ е в ход в много градове на
Коментари Харесай

Жена разби носа си в Пазарджик, спъна се в останки от премахната Lafka

Демонтирането на „ Лафките “ е в ход в доста градове на страната. Още от предходната година е почнало тяхното унищожаване. Днес в Пазарджик, откакто едно от оборудванията е било отстранено, настъпи случай.

Възрастна жена е потърпевша съществено. Тя се е спънала на останали, неизвадени от тротоара стърчащи болтове и планки. Пострадалата е с разрушен нос и евентуално счупено рамо. За случая алармира жителка, станала очевидец на случката.

По думите ѝ, колата за спешна помощ е пристигнала в границите на 10 минути, а медиците са оказали съответна помощ на дамата.

„ Внимавайте, по какъв начин ходите през днешния ден по тротоарите! Премахват лафки и остават стърчащи болтове и планки по земята. Тази жена е с разрушен нос и може би счупено рамо. Линейката пристигна за 10 мин. Професионално подходиха! Мястото е на кръговото пред „ Елбрус “, “ предизвести Силвия Ветренска.

„ Адвокат и съдене, следващата незавършена работа!, “ разяснява мъж.
 
„ Тези, които махат лафките, са виновни и за болтовете и планките. Малоумни ли са, елементарни ли са, или се вършат на хвани ми шапката. Длъжни са да махнат и болтовете, “ счита друга жена.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР