Демонтажът на стадион Българска армия ще стартира на 1 април,

...
Демонтажът на стадион Българска армия ще стартира на 1 април,
Коментари Харесай

ОФИЦИАЛНО: Демонтажът на стадион Българска армия започва на 1 април


Демонтажът на стадион " Българска войска " ще започва на 1 април, като приблизителният период за осъществяване е към 4 месеца. Това оповестиха от формалния уебсайт на ЦСКА.

За реализатор е била определена една от най-големите строителни компании в България - “Ростер”, с дълготраен опит в областта на разрушителните действия, най-съвременна техника за екологични обработка и утилизация на отпадъка и минимално количество прахуляк и звук в парка, както и цех за преработване на метал и различен остатъчен материал.

Ето какво написаха " алените ":

" Приключи тръжната процедура по избиране на компанията, която ще демонтира остарялото оборудване, а през вчерашния ден публично беше подписан и договорът с изпълнителя.

Демонтажът започва на 01.04.24 година, като приблизителният период за осъществяване е към 4 месеца.

За реализатор беше определена една от най-големите строителни компании в България - “Ростер”, с дълготраен опит в областта на разрушителните действия, най-съвременна техника за екологични обработка и утилизация на отпадъка и минимално количество прахуляк и звук в парка, както и цех за преработване на метал и различен остатъчен материал.

В период беше приключен и техническият план на стадиона. Продължава работата по детайлното изчистване на всички аспекти от реконструкцията на новия стадион.

Завършва се и краткотрайната ограда на стадиона, в която ви описваме, както за някои особености на новото оборудване, по този начин и за някои от най-славните моменти в историята на ЦСКА ".

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР