Демонстранти от протеста, организиран днес от Възраждане в София, устроиха

...
Демонстранти от протеста, организиран днес от Възраждане в София, устроиха
Коментари Харесай

Протестиращи обградиха Даниел Лорер, размениха реплики и му подариха религиозна книга

Демонстранти от митинга, проведен през днешния ден от " Възраждане " в София, устроиха неподготвено гонене на министъра на нововъведенията и растежа Даниел Лорер, излиза наяве от видео, оповестено на формалната фейсбук страница на партията.

Министърът и протестиращите размениха реплики, до момента в който вървяха паралелно по улиците. " България в този момент е по-богата в сравнение с беше... ", сподели Лорер, само че думите му провокираха неодобрение у натрупалите се край него хора.

" Моят прародител е погубен по време на войната, а вие ще ми казвате българите по какъв начин да живееме! Израел не го е имало тогава, а вие ще ми казвате! ", съобщи един от стачкуващите. " А моят прародител е непреодолим от полицията по време на войната ", отвърна му министърът.

 Стопкадър

Нервният и раздробен разговор сред протестиращите и Лорер беше пресечен от крясъци " Оставка! ", които в един миг множеството стартира да скандира. Малко по-късно министърът се отхвърли от опитите си за разговор и се насочи към икономическото министерство, съпроводен от гардове от НСО.

 Стопкадър

На изпроводяк жена от митинга му подари религиозна книга - " Истината има значение (Да избягаш от лабиринта на заблудата) " на Уолтър Файт.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР