Демокрацията зависи от борбата за правата на жените и е

...
Демокрацията зависи от борбата за правата на жените и е
Коментари Харесай

Камала Харис обеща да се бори за правата на жените и демокрацията

Демокрацията зависи от битката за правата на дамите и " е подложена на огромен напън " в световен проект. Това съобщи вицепрезидентът на Съединени американски щати пред Комисията на Организация на обединените нации по ситуацията на дамите, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс.
Съединени американски щати ще работят в поддръжка и на двете, заявява тя във видеообръщение към 65-ото съвещание на комисията. " Демокрацията изисква непрекъсната зоркост, непрекъснато усъвършенстване ", акцентира в първата си изява пред Организация на обединените нации първата жена, станала вицепрезидент на Съединени американски щати, написа.
 Гласят вицето Камала Харис при „ нужда ” да смени президента Байдън? Гласят вицето Камала Харис при „ нужда ” да смени президента Байдън?
Журналистката Морган Филипс разгласява в американската телевизия Fox News материал, в който се твърди че вицепрезидентът на Съединени американски щати Камала Х...
По думите й положението на демокрацията зависи от битката за правата на дамите. " Не единствено тъй като изключването на дамите от вземането на решения е белег за опорочена народна власт, а и тъй като присъединяване на дамите усилва демокрацията ", означи Харис. Тя увери, че администрацията на Байдън ще усъвършенства партньорството сред Вашингтон и организацията на Организация на обединените нации за дамите. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР