Демократичните ценности са изправени пред изпитание заради руската агресия в

...
Демократичните ценности са изправени пред изпитание заради руската агресия в
Коментари Харесай

Гръцкият премиер пред Конгреса на САЩ: Путин не трябва да успее

Демократичните полезности са изправени пред тестване поради съветската експанзия в Украйна. Това разгласи гръцкият министър председател пред американския Конгрес, съобщи Нова телевизия.
е на публично посещаване в Съединените щати, като с изключение на двустранни въпроси акцент беше подложен върху енергийната самостоятелност на Европа.
"Г-н Путин се стреми да сътвори свят, в който властта е за мощната страна, а не за дребната. Свят, в който териториалните искания се вършат въз основа на исторически мечти и се постановат посредством експанзия, а не се вземат решение с мирни контракти. Свят, в който армиите, а не дипломатите уреждат разногласията. Той няма да успее. Той не би трябвало да успее. Град Александруполис бързо се трансформира в енергиен център за целия район. И това е значимо, защото се стремим бързо да диверсифицираме надалеч от съветския газ, вложението в нужната инфраструктура, която ще направи допустимо вноса на огромни количества полутечен природен газ, става от решаващо значение. Не единствено за Гърция, само че и за нашите балкански съседи ", уточни министър-председателят на Гърция.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР