Демократична България внесе в парламента предложения за промени в законодателството,

...
Демократична България внесе в парламента предложения за промени в законодателството,
Коментари Харесай

ДБ предлагат отмяна на приетия през лятото Закон за горивата

" Демократична България " внесе в Народното събрание оферти за промени в законодателството, които да доведат до поевтиняване на горивата при опазване на конкуренцията в бранша.

Основното предложение е да отпадне Закона за горивата и да бъдат изменени законите за Данък добавена стойност , за акцизите и за данъчните хранилища.

Лидерът на ДСБ Атанас Атанасов, ДСБ изясни, че оферират да се променят няколко настоящи закона и преди всичко да се анулират " този прославен картелен закон за горивата ", признат това лято.

Според Демократична България с този закон се ликвидира конкуренцията в търговията с горива и се бетонира обединението " Лукойл " . От Дясната групировка оферират и да се усили достъпа до акцизните хранилища, които сега се имат на 80% от една компания.

Формацията няма право на законодателна самодейност, защото не е парламентарно показана партия, само че предложенията им могат да бъдат припознати или не от народните представители.

Искаме да забележим дали има един, най-малко един депутат, който да изиска по-голяма конкуренция на пазара на горива, съобщи и Мартин Димитров.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР