Демократична България се регистрира в ЦИК за предстоящите президентски и

...
Демократична България се регистрира в ЦИК за предстоящите президентски и
Коментари Харесай

Демократична България още мисли за кандидат-президентската си двойка

" Демократична България " се записва в ЦИК за идните президентски и предварителни парламентарни избори на 14 ноември. Все още не престават да мислят за всички вероятни разновидности за кандидат-президентска двойка .

Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов съобщи пред публицисти, че задачата пред групировката е да получи мандат за сформиране на държавно управление , което значи второ или трето място на изборите. Демократична България е единствената политическа групировка, която може да подсигурява образуването на демократично болшинство в Народното събрание на база ясни политически цели и съдружни съглашения.

По думите му политиката на мътните води , в които плуват разнообразни персонални планове, спасители, месии и други такива, довели България дотук . Трябва да спрем да опитваме един избавител да сменим с различен избавител , настоя Христо Иванов.
 Кирил Петков: Не слушайте и не вярвайте на месии и медиатори
Кирил Петков: Не слушайте и не вярвайте на месии и медиатори

Василев и Петков вършат леви политики с десни цели

" Дайте ни мандат, с цел да подсигуряваме в действителност дълбока демократична смяна в страната ", прикани Христо Иванов обществото.

На въпрос за връзките с " Продължаваме промяната " , Иванов съобщи, че гледат на тях с вяра и като сътрудници , макар че на тези избори ще се явят като съперници. Страницата за партньорство е отворена за идващия парламент. Явно е нужно техния план за изкристализира.
 Българска социалистическа партия потеглят към изборите за победа и смяна
Българска социалистическа партия потеглят към изборите за победа и смяна

Социалистите не мислят за опция на Радев - Йотова

Ясна разграничителна линия е отношението към ГЕРБ и Движение за права и свободи . Христо Иванов желае демократично общество отвън ГЕРБ и Движение за права и свободи, ясно отношение посредством съдружно ръководство, увереност за дълбоки демократични промени в правораздаването, регулаторите, службите и лустрацията.

Демократична България и в идващото Народно заседание остава на твърдата позиция, че ГЕРБ и Движение за права и свободи би трябвало да останат отвън властта , тъй като са носители на вируса на корупцията и авторитаризма.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР