Демократична България не вижда вариант с първия мандат. Има обаче

...
Демократична България не вижда вариант с първия мандат. Има обаче
Коментари Харесай

Той пак се размечта: Христо Иванов вижда надежда във втория мандат на ПП

„ Демократична България ” не вижда вид с първия мандат. „ Има обаче съществено схващане, че вторият мандат е нещо, което би трябвало да опитаме. Няма по какъв начин да бъде елементарно, привлекателно, удобно. Но в случай че осъзнаем отговорността си за страната, че тя има потребност от ръководство, може да стане ”, разяснява Христо Иванов от Демократична България пред Нова телевизия.

„ Радвам се, че Политическа партия направиха анонс че би трябвало да се работи за реализация на втория мандат. Няма положителни разновидности по принцип, белким изборите са добър вид? ”, попита Иванов.

Той разяснява и думите на Тома Биков, който съобщи, че политическа рецесия се взема решение с лечение на раните и дълбоките аргументи, които са я породили.

„ Абсолютно правилно. Трябва да има лечение на дълбоките аргументи. Очевидно, е че без Демократична България не може да има ръководство, което в действителност да придвижи страната напред. Това говорене обаче не е израз на съществено желание да се търси формула, която да създаде ръководство. По-скоро е опит да се трансферира отговорността за първия мандат, защото ГЕРБ вижда, че той няма по какъв начин да се случи. Все повече допускам, че е търсене на оправдание, че вървят към сглобка във формата, с който избраха Вежди Рашидов. Това е назадничав формат, тъй като ще връща страната обратно ”, изясни Иванов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР