Демократична България и Продължаваме промяната нямат съществени различия в основните

...
Демократична България и Продължаваме промяната нямат съществени различия в основните
Коментари Харесай

Христо Иванов: Нямаме никакви съществени разлики с Продължаваме промяната |

" Демократична България " и " Продължаваме промяната " нямат основни разлики в главните си цели, съобщи Христо Иванов след края на срещата си с Кирил Петков и Асен Василев.

Иванов разгласи, че още през днешния ден ще изиска мандат от Националния съвет на " Да, България " за поддръжка на коалиционно ръководство с " Продължаваме промяната ".

Той беше безапелационен, че не са обсъждани постове, а единственото упоменато име е това на Иван Гешев - по отношение на отстраняването му от поста на основен прокурор.

По-рано през днешния ден някогашните служебни министри са провели диалози с Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ.

" Започваме процеса за сформиране на държавно управление, той ще бъде с доста правила ", разяснява Петков.

Той заключи, че всички договарящи партии са се обединили към позицията, че е належащо да бъде излъчено устойчиво държавно управление.

По думите му, за разлика от срещите за сформиране на държавно управление в 46-НС, тези ще се водят с представители на трите формации - Демократична България, Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ, паралелно. На тях ще бъдат поканени и медиите.

По-рано през днешния ден Корнелия Нинова съобщи пред бТВ, че по време на срещата си с Политическа партия е коментирала, че ще е редно Българска социалистическа партия да оглави някое министерство, тъй като ще бъдат съдружен сътрудник.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР