Демократична България и БСП така са се прегърнали, че чак

...
Демократична България и БСП така са се прегърнали, че чак
Коментари Харесай

Красен Кралев: Гласуваш за ДеБъ –получаваш БСП!

Демократична България и Българска социалистическа партия по този начин са се прегърнали, че чак са се слели. Изборът за разпоредбите за избор на ръководител на КПКОНПИ сподели, че от ДеБъ не желаят да се разделим в никакъв случай със социализма и Държавна сигурност. Те отхвърлиха предлагането на опозицията за едно от условията - ръководителят на КПКОНПИ да не бъде обвързван с някогашните структури на Държавна сигурност.

Това съобщи Красен Кралев на конференция на народните представители от ГЕРБ/СДС – Варна. Според него всичко това се прави за един човек – полицая Рашков от мракобесния комунистически режим, който желаят да употребяват в репресиите против опозицията.

От излъченото предаване онлайн от срещата на ПГ на ДеБъ в петък изскочи въпросът – какъв брой ръце могат да държат една бухалка, сподели Кралев. Самопровъзгласилите се демократи желаят да трансфорат КПКОНПИ в наказателен уред и инструмент за разпра с политическите си съперници. Това сподели кои са в задкулисието и са същинските прислужници на олигарсите в България. Най- фрапантен е фактът, че диалозите по договарянията се въртят към това кой да държи бухалката, а не за цените на газа, на тока, за растящата инфлация и за обедняването на българите.

При Борисов токът беше 80 лева за мегаватчас, а на следващия ден ще е над 1300 лева Цената на олиото е скочила с 61% за една година, разяснява депутатът. Според него най-скандален е фактът, че Христо Иванов изиска записът от срещата на ДеБъ да бъде свален от уеб страницата на Дарик. Дефилирането на Христо Иванов по медиите, с цел да замазва гафовете на партията си, удостовери нейното двуличие и трайно място в задкулисието.

Кирил Петков съобщи пред медиите, че на идните избори Политическа партия, Българска социалистическа партия и ДеБъ ще търсят болшинство от 121 депутати. Значи гласуваш за ДеБъ- получаваш Българска социалистическа партия, гласуваш за Политическа партия във Варна –получаваш Борислав Гуцанов, сподели Кралев. Според него по този начин от Промяната са съумели да реанимират някогашния градски соцлидер от политическото несъществуване, който за месеци направи стремглава политическа кариера – стана учредителен секретар на партия и народен политик. Това ще ни донесе гласуването за Промяната и за ДБ- още веднъж Българска социалистическа партия на власт. Корнелия Нинова се пробва да удължи мъката на неосъществения си кабинет още няколко дни.Целта е до последно да вършат политически назначения. Само за 190 дни –на постове са наместени над 500 фрагменти на столетницата в страната, сподели Красен Кралев.

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР