„Демократична България” е отказала поканата, отправена от ГЕРБ-СДС, за преговори

...
„Демократична България” е отказала поканата, отправена от ГЕРБ-СДС, за преговори
Коментари Харесай

И „Демократична България” отказа поканата на ГЕРБ-СДС за преговори

„ Демократична България” е отказала поканата, отправена от ГЕРБ-СДС, за договаряния по отношение на поддръжка за мандата, получен от президента за сформиране на държавно управление. Това разгласи водачът на партията Христо Иванов.

Отговорът е бил даден документално и е адресиран до Десислава Атанасова.

„ В отговор на Вашата покана за съвещания по отношение на връчения изследователски мандат за сформиране на Министерски съвет на ПГ ГЕРБ-СДС бих желал да Ви уведомя, че нашите предизборни задължения и идеята на „ Демократична България " за дълбоки промени в правораздаването и битка със систематичната корупция, изключва опцията да се отзовем на Вашето предложение. ГЕРБ продължава да бъде главен притежател на порочния управнически модел „ Борисов” и опитите за лансиране на фасаден състав на Министерския съвет от подставени лица по никакъв метод не трансформира този факт”, се споделя в позицията.
https://www.facebook.com/hristo.dabulgaria/posts/906630123524575
„ Вербално и документално отказахме среща с претендента за министър ръководител от ГЕРБ. Нямаме допирна точка с тях и няма какво да си говорим”, съобщи в Народното събрание Атанас Атанасов.

Преди това и от другата поканена групировка - --> поканата на ГЕРБ-СДС.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР