Демократична България е готова на изключително разумно поведение и подкрепа

...
Демократична България е готова на изключително разумно поведение и подкрепа
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: По-добре лошо правителство отколкото нови избори

" Демократична България " е подготвена на извънредно рационално държание и поддръжка на " Продължаваме промяната " за втория мандат за сформиране на държавно управление, само че те са на ход да кажат по какъв начин си показват реализацията му.

 

Това съобщи депутатът от Демократична България Ивайло Мирчев пред Българска национална телевизия. Той уточни, че доста мъчно си показва съставянето на държавно управление и този път. По-добре е да има едно неприятно държавно управление или незадоволително дейно, само че да има парламент, който да одобри законопроектите за Плана за възобновяване и резистентност, приемането на бюджета и други пакети от закони, настоя Мирчев.

 

По думите му не може да се върви през 2-3 месеца на избори. Демократична България ще се постараят да не се случи още веднъж сходно нещо.

 

Според Мирчев задачата на контактната група на ГЕРБ - Плевнелиев-Паси е да заобиколи значимите тематики за обществото. Той уточни, че ГЕРБ завоюваха изборите, само че нямат сътрудник. Самата партия явно не се е трансформирала и това е техен вътрешен проблем, а не наш, посочи Мирчев. Той добави, че шансът за държавно управление е с втория мандат на " Продължаваме промяната ".

 

Според него Демократична България трябвало да се явят дружно на предварителните парламентарни избори, само че в този момент към този момент било невъзпитано да се изяснява какво щяло да стане. Вежди Рашидов не е консенсусен претендент за Демократична България, само че все пак се надяват, че Народното събрание ще работи обикновено.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР