Демократическата партия няма план Б, ако президентът на САЩ Джо

...
Демократическата партия няма план Б, ако президентът на САЩ Джо
Коментари Харесай

Демократите нямат резервен план за Байдън за 2024 г., въпреки опасенията за възрастта

Демократическата партия няма проект Б, в случай че президентът на Съединени американски щати Джо Байдън реши по някаква причина да спре акцията си за преизбиране през 2024 година и неочаквана потребност да го смени защото неговият знаменосец би провокирал объркана вътрешнопартийна борба.

Въпреки слабите данни в социологическите изследвания и въпросите, в това число от някои демократи, по отношение на възрастта му, господин Байдън се придържа към проекта си да се кандидатира за втори мандат, откакто почисти поле от съществени кандидати на първичните избори от Демократическата партия, когато през април разгласи, че ще се кандидатира още веднъж.

Дори в случай че в този момент се включат още претенденти от Демократическата партия, пътят напред ще бъде неразбираем като крайни периоди за присъединяване в първичното гласоподаване сериозни щати като Невада, Южна Каролина и Джорджия към този момент минаха.

Лоялните на Байдън, базирайки се на неговото досие в офиса, настояват, че партията не се нуждае от авариен проект, с цел да победи евентуалния републикански претендент Доналд Тръм...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР