Демократи за силна България избира нов председател. Претендентите за поста

...
Демократи за силна България избира нов председател. Претендентите за поста
Коментари Харесай

ДСБ избира нов лидер

Демократи за мощна България избира нов ръководител. Претендентите за поста са двама - сегашният водач Атанас Атанасов и неговата заместничка - Цецка Бачкова, заяви БНР.  

Мандатът на Атанас Атанасов изтече в средата на предходната година. Той съобщи, че ще насрочи конгрес за избор на ново управление, откакто пое отговорност за слабите изборни резултати на „ Демократична България “, от която ДСБ е част.
Цецка Бачкова се кандидатира за водач на ДСБ
Цецка Бачкова се кандидатира за водач на ДСБ. Това разгласи самата тя на профила си във Фейсбук. " Днес декларирам пред вас, че се претендент...
Прочети повече
Пред БНР актуалният водач на ДСБ в оставка военачалник Атанас Атанасов съобщи, че е подготвен за втори мандат: „ Ще се боря за доверието на актива на партията, тъй като считам, че би трябвало да бъдем устойчиви и да продължим това, което успяхме да създадем - т.е. в интервала на моя мандат от извънпарламентарна политическа мощ, 2017 година година, в този момент ДСБ има евродепутат, солидно посланичество в локалната власт и е част от ръководството на странта през своето посланичество в Народното събрание “, разяснява военачалник Атанасов. 

Атанас Атанасов сподели, че не го тормози другата кандидатура за лидерското място. „ Не бива да се тормозим от конкуренция въобще, тъй като е хубаво да има съревнование в последна сметка. Но, по-важното е, за нас от ДСБ, да укрепваме и развиваме нашето обединяване „ Демократична България “, тъй като то даде резултат ", акцентира той.  

Другият съперник за поста Цецка Бачкова счита, че ДСБ има потребност от смяна и нови лица: „ Трябва да сме извънредно дейни политически, тъй като дясното е в един развой на преструктуриране и ДСБ би следвало да отстояваме това място. Именно това ме стимулира и да се кандидатирам “, аргументира се тя.

Още:
Радан Кънев няма да се кандидатира за водач на ДСБ
Радан Кънев няма да се кандидатира за водач на ДСБ. Това разгласи самият той на профила си във Фейсбук. " Трудно решение, което - знам - р...
Прочети повече
Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР